2777
2789

یه آقایی اومد بود برای تعمیرات طبقه پایین خونمون بعد من گفتم عمو اگه اشکال نداره بیای طبقه بالا رو هم نگاه کنی یک کم تعمیرات داره بعد شوهرم گفت نه اون کاری نداره خودم انجام میدم منم گفتم نه تو نمیخواد بزار عمو بکنه اون بهتر میکنه 😣شوهرم گفت برو بالا بلاخره یک کاری میکنم 😡یعنی بعدا فهمیدم چه سوتی بدی دادم خیلی خجالت کشیدم😶

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه آقایی اومد بود برای تعمیرات طبقه پایین خونمون بعد من گفتم عمو اگه اشکال نداره بیای طبقه بالا رو ه ...

از این بکنم نکنما من زیاد سوتی دام یعنی خاک برسرم

من خوشبختم ولی نی نی یار اسممو قبول نداشت زدم بدبخت قبول کرد😒

چند روز پیش شوهرم زنگ زد گفت داری چکار میکنی منم گفتم دارم کار میکنم و اینجور و اونجور..... نیم ساعت بعدش شوهرم اومد خونه داشت در ورودی خونه رو باز میکرد منم داشتم میپریدم اتاق اونوری که مثلا دارم کار میکنم 😓😆😆دیدم بدو بدو اومده دنبالم میگه چی شد حالت خوبه😂😂منم گفتم اره و یجوری پیچوندم قضیه رو اگر بهش میگفتم تا یه عمر نقل صحبت  و جوکش میشدم😆😆

بعضیا سواد حرف زدن ک ندارن ❌هیـــچ❌شعور خفه شدنــ هم ندارن😥
منم فكر ميكنم شما آقايي يه خانم اين مدلي نميشه😁

نه عزیزم خانووومممم چه خانوم گلی

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
از این بکنم نکنما من زیاد سوتی دام یعنی خاک برسرم

یادم میفته از دست خودم اعصابم خرد میشه😐

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 

یه بار دوران نامزدی با شوهرم تو آشپزخونه چایی دم میکردیم مادرشوهرم و پدر شوهرمم تو پذیرایی درست زیر اپن نشسته بودن...بعد شوهرم محبتش گل کرد داشت ادادرمیورد و منم بزورخندمو نگه داشته بودم تاصدام درنیاد و تابلو شه اینم همش داشت ادادرمیورد...یه لحظه دیدم نگو پدرشوهرم و مادرشوهرم از پنجره روبرویی تو پذیرایی که شبم بود و نمای آشپزخونه توش مشخص بود مارو میبینن و اونا ازخجالت چشاشونو بستن😅😅😅 اون لحظه قشنگ دلم خواست زمین بازشه من برم توش

صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خود رخ می دهد. حتی اگر باغبان، باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود، میوه نمی دهند.
منم شب یلدا کیک خریده بودیم شوهرم کیک دوس نداره منم جلو جمع گفتم یکی تورو من میخورم یعنی اب شدم از خ ...

خدا نکشتت خخخ

من خوشبختم ولی نی نی یار اسممو قبول نداشت زدم بدبخت قبول کرد😒