پرنسس_نیکا مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 288 عنوان بیایید یه خاطره بگم 54 بازدید | 4 پست سلام دوستان من میخواستم ماجرای یک جایی که دعوت بودم رو براتون تعریف کنم و شما قضاوت کنید که به عنوان یک مهمان حق داشتم ناراحت بشم یا نه؟من دعوت شدم به محل کار دوستم. برای محل کار جدیدش براش کادو بردم، یک گل هویا، یک گل اسکاندیس، یک تکه سنگ جواهری با ارزش، عطر و ....این دوستمم خانم مهربونیه...هستید بقیه شو بگم؟ 1403/10/30 | 18:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسس_نیکا مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 288 بعد موقع ناهار که شد دوستم به شوهرش زنگ زد که برامون غذا سفارش بدهاومد توی اتاقی که بودم از من پرسید جوجه کباب میخوری؟منم گفتم بله مرسی.بعد در رو بست و رفت با پچ پچ به شوهرش غذای خودشو سفارش داد. من نشنیدم که چی گفت ولی آهسته حرف میزد
پرنسس_نیکا مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 288 بعد غذا که رسید دیدم برای خودش چلو کباب چنجه سفارش دادهراستش من ازین حرکت ناراحت شدم چون همیشه سعی در خانواده ما بر این بوده که برای مهمان بهترینو فراهم کنیم.رسم نبوده به این طریق هیچ وقت.شما بودید ناراحت میشدید؟