نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس: سال گذشته، کاهش نرخ باروری متوقف شد و در ۱۵ استان کشور، نرخ باروری ما افزایشی شد. در دو سال اخیر، نرخ تعداد تولدهای فرزند سوم ۹ درصد، فرزند چهارم ۲۸ درصد و فرزند پنجم به بالا ۵۱ درصد افزایش یافته است. نرخ باروری زنان بالای ۳۵ سال ۱۵ درصد افزایش یافته است. سیاست نظیر مرخصی تحصیلی برای مادران دانشجو تا چهار ترم و ایجاد محیط مادر و کودک در فضاهای کاری در دستور کار قرار گرفته است./مهر
یه سوال. وقتی خودمون بارها به زبون یا به قلب گفتیم کاش به دنیا نمیومدم، پس چرا بچه دار میشیم؟ نبودن بهتر نیست؟
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا کنه روندش بیشتر بشه و به ۲ ۲.۳ برسیم از هر مادر وگرنه کشور دستی دستی نابود میشه
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
خدا کنه روندش بیشتر بشه و به ۲ ۲.۳ برسیم از هر مادر وگرنه کشور دستی دستی نابود میشه
چرا نابود بشه اگر نگران زیاد شدن سالمندان و نیروی کار کم اینده هستید تا چندسال دیگه بنظرم جای خیلیامونو ربات ها میگیرن و اصلا میمونیم با ایندهمه ادم بیکار روی زمین چیکار کنیم البته میدونم برعکس ما کشور دشمن مدام دارع فرزنداوریش رو رشد میده چند وقت پیش به ده میلیون نفر رسیدن
نه من که اگه می پرسیدن بودن رو انتخاب می کردمشایدم پرسیدن خودم انتخاب کردم که باشمبا این که سختی هم ...
خیلی جالبه. چه خوب که اینطور فکر میکنی 😍
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
چرا نابود بشه اگر نگران زیاد شدن سالمندان و نیروی کار کم اینده هستید تا چندسال دیگه بنظرم جای خیلیام ...
ربات اونجوری نیست کلا نیاز به جمعیت جوان برای فکر هست از سالمند که کاری برنمیاد
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
من فک می کنم قبل به دنیا اومدت یه جای خوب هستیم تو آسمونا بعدش سوار بال یه فرشته میشیم یه مدت میایم زمین اونجایی که پدر مادر یا خواهر برادرمون منتظرمونن بعدم که عمرمون تموم شد و جسم خاکیمون رو ترک می کنیم و دوباره به آسمونا برمیگردیم