2777
2789
عنوان

یعنی جمع کنم برم خونه بابام

537 بازدید | 48 پست

از اخلاقای شوهرم ک مشکلات که تو تاپیک اولم گفتم ، حدود هفت هشت ماهم هست که یطع ارتباطم با خانواده همسر البته همسرم هم همینطور الانم که قهر کرده و حدود دو ماهه تو ی اتاق دیگس ،نه حرفی نه همیندیگر رو اصلا نگاه می‌کنیم دیگه صدا و قیافش یادم رفته ....خیلی احساس خستگی میکنم خیلی زیاد روحم خستم مخصوصا که شاغلم هستم و مجبورم فکرم آزاد باشه به کارهای ادارم برسم ،جمع کنم برم خونه بابام اونجا بمونم ی مدت یا نه؟ فایده داره؟

بچه داری یا نه؟  اگه نداری که تکلیف زندگیت مشخص کن!  با هم برید مشاوره و به نتیجه برسید یا ادامه بدین یا تمومش کنید!

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه داری یا نه؟ اگه نداری که تکلیف زندگیت مشخص کن! با هم برید مشاوره و به نتیجه برسید یا ادامه بدی ...

دیگه از هر چی مشاوره است خستم دو ساله عروسی کردم بیشتر از یک سال و نیمش مشاوره بودم مشاور اولی که بیش از ی سال رفتم بعضی وقتها خوب میشد ولی کلا بی فایده عوض کردم دومی هم به خودش سختی نداد همون اول گفت جدا شو (شاید این حرف رو همسرم تاثیر گذاشته)

دیگه از هر چی مشاوره است خستم دو ساله عروسی کردم بیشتر از یک سال و نیمش مشاوره بودم مشاور اولی که بی ...

بچه نداری 

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

دیگه از هر چی مشاوره است خستم دو ساله عروسی کردم بیشتر از یک سال و نیمش مشاوره بودم مشاور اولی که بی ...

بهتره اسفند دود کنی خونتون و کمی‌جیش کنی تو چایی چیزی بدی بخوره بهت جذب بشه 

البته خانمای نی نی سایت هنیشه این پیشنهادو میدن

سر چی آخه ،؟

طولانیه عزیزم اگر حوصلشو داشتی بخون تاپیکامو، این قهر اخیرم ک چون در مقابل ی فامیلاشون ی چی گفتم که بهش برخورد(بماند که منم از حرصم گفتم).حالا اگه بخونی میفهمی