2821
2789
عنوان

تروخدا کمکم کنید

85 بازدید | 12 پست

دچار دوستی افراطی  شدم دارم دیونه میشم دیگه نمی تونم تحمل کنم اصلا نمی تونم درس بخونم همه ی نمرات امسالم افتضاح میخوام بمیرم دیگه نمی تونم اینجوری فقط فقط به رفیقم فکر میکنم اصلا نمی تونم دو دقه بهش فکر نکنم فک کنم افسردگی هم گرفتم نمی خانم پیش خانوادمم باشم همش هستم تو اتاق گوشی دستمه منتظرم اگه بهم پیام بده سری جوابشو بدم شبا اصلا نمی تونم بخوابم تا نصف شب میشینم گوشی دستمه منتظر پیامشم‌ یا هی بهش فکر میکنم بخدا دیونه شدم به خانوادم میگم دارم درس میخونم اصلا دوست ندارم از اتاق بیرون برم معلمم امروز بهم گفت اگا اینجوری پیش بری با خانوادت تماس میگیرم تروخدا راهنماییم کنید مسخره نکنید اگا نمی تونید راهنمایی کنید درک کنید دارم دیونه میشم😭😭😭😭😭

دخترم و ۱۷ سالمه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم چهارده پونزده سالم بود عاشق هم کلاسیم به اسم پریسا شده بودمخوراکی بهش میدادم وسایل براش میخریدما ...

اما منو ایجوری نیستم نمی تونی درک کنی دارم دیدنه میشن

ببین الان توی سنی هستی که هورمون هات اوج بالا پایین شدنشونه و طبیعیهاگر بتونی مشاوره بری عالیه

نمی تونم برم بخاطر این برنامه رو نصب کردم شاید کسی بتونه کمکم ونه