2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر و برادرم هر دو چشم رنگی هستن و تو فامیلامون چنین چیزی نداریم این نشون میده میشه ژن انتخابی داد

شما نمیتونی انتخاب کنی

ممکنه از ده نسل قبل به خواهر برادرت رسیده باشه ولی شما نمیتونی انتخاب کنی

میگن فلان رو خوردیم و بهمان رو خوردیم چرته ژنتیک مشخص میکنه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

ربطی به ژن داره

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

هرچی ملانین کمتر باشه رنگ پوست و مو و چشم روشن تر میشه ، بخون ببین چی ملانین رو کم میکنه

هیچی فقط در معرض خورشید نباید باشه 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

ربطی به دغدغه نداره تو هم تو زندگی من نیستی که دغدغه هامو بدونی این ربط به سلایق داره

شیرنوشابه.شوخی نمیکنم.شیر واسه افزایش قدرت کلاژن رنگی چشم میش.نوشابه هم خوبه

اگه لایکت کردم یعنی پستتو خوندم .فکر نکن پسندیدم

خواهر و برادرم هر دو چشم رنگی هستن و تو فامیلامون چنین چیزی نداریم این نشون میده میشه ژن انتخابی داد

یا خدا از چی به چه نتیجه ای رسیدی😂

عزیزم ژن نهفته داشتین

تو فامیلتون چیزی نبوده دلیل نمیشه ژنشو نداشته باشین

از طرف پدر و مادر هردو ژن بوده و غالب شده بروز کرده

حالا الانم اگه ژن سمت شما با شوهرت وجود داشته باشه ممکنه رنگی بشه چشم بچت

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...🌱

این چیزا برات مهم نباشه.من چشمام مشکیه همسرم چشماش روشنه .جفت دخترام چشماشون مثل خودم مشکیه.معمولا رنگ تیره به روشن غالب میشه

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...