2777
2789
عنوان

کسی هست بره مدرسه بزرگسالان بیاد

153 بازدید | 24 پست

این بی شرفا چرا اینجوری کردن؟ 

بخاطر ۹ منو مردود کردن در حالی که بالای هفت قبول هست با نمره سالیانه بالای ده بهمون گفتن مستمر خودمون ۱۰ میدیم الان ۹ شدم میگم چرا رد شدم میگه باید کلاس حضوری میومدی برای مستمر من بهت گفتم میگم نگفتین میگه نه ما گفتیم کم کاری از خودتونه من نمیدونستم برای مستمر باید بری کلاس چیزیم نگفتن بهمون الان اعتراض زدم بخاطر ۱ نمره رد شدم مستمر رو صفر دادن درحالی که گفتن خودمون بهتون ۱۰ نمره مستمر میدیم اعتراض فایده ای داره یا نه؟ 

اعصابم داغونه سر درد گرفتم کسی هس لطفا چیزی میدونه بگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جزوه بهت دادن؟

هیچی ندادن هیچی رفتیم برا ثبت نام فقط ثبت نام کردم مستمرم گفتن خودمون ۱۰ میدیم بهتون برای هر کتابم گفت باید ۱۰ تومن بدین به عنوان مستمر همین دیگه هیچی نگفتن الان مستمر رو ۰ رد کردن من با نمره ی ۹ مردود شدم بخاطر یه نمره فقط

به من که گفتن اصلا مستمر نداریم جواب امتحانات دی ماه اومده ؟؟

به ما گفتن ۱۰ میدیم خودمون الان میگن باید کلاس حضوری میومدین ع.وض.ی ها 

اره تو سایت مای مدیو ببین

وا همه جا جزوه میدن تازه کلاسم نمیرن 😐اعتراض کن

من نهاییم برای نهایی جزوه میدن؟ 

بابا پارسال دوستم تو همین خرابشده امتحان داد کلاسم نمیرفت شده بود ۳ اعتراض زد شد ۸ نیم قبول شد الان از شانس من اینجوری شده دارم میمیرم از سر درد عصبانیت بخاطر یک نمره افتادم

به ما گفتن ۱۰ میدیم خودمون الان میگن باید کلاس حضوری میومدین ع.وض.ی ها اره تو سایت مای مدیو ببین

تازه از اموزش پرورش به من گفتن میتونی کلاس شرکت کنی ولی از مدرسه قبول نکردن 

تازه از اموزش پرورش به من گفتن میتونی کلاس شرکت کنی ولی از مدرسه قبول نکردن

نمیدونم واقعا هیچی بهمون نگفتن الان اینجوری یه خانم دیگه با نمره ۹/۷۵ مردود شده بود فقط بخاطر مستمر خدا لعنتشون کنه

عزیزم رمز عبورش چیه از کجا باید بگیرم

گلم وارد سایت مای مدیو شو بعد درگاه دولت رو انتخاب کن شمارت و اون کدی که نوشته رو بزن بعد پیامک میاد برات بزن وارد شو بعدش اونجا خودش زده کارنامه دی ماه

نه نهایی رو باید بخونیولش فوقش سال بعد امتحان میدی

فقط حرصم ازینه که نگفتن بهمون و الان حق به جانب میگن ما همه چیز گفتیم خودتو کم کاری کردین اصلا وقتی رفتیم برای ثبت نام به زور جواب سلام میدادن انگار من ارث باباشونو بالا کشیدم