2777
2789

بخدا اصن موجودات عجیبی هستن😂

دو سه بار برام اتفاق افتاده با ادمای مختلف

پسره ی کار بدی کرده قهر کردیم یا اصلا کات شده رابطه ی مدت بعدش برمیگردن پر از ادعا که جبران میکنم همه چیو نمیذارمم اب تو دلت تکون بخوره بعد دقیقا روز بعدش انگار پیشمون میشن میرن کل روز ی خبر ازت نمیگیرن که زنده ای یا نه😐

بعد روز بعدش سلام احوال پرسی میکنن خدایی نکرده سرد جواب بدیی میان ی چرت و پرتای سمیی میگن بهت که همون لحظه بلاکشون میکنی 

مثلا یکیشون بود بعد کلی التماس که ببخشمش و جبران میکنه(۵ ماه از کات کردنمون میگذشت)، ی روز کلا خبر نگرفت ازم با اینکه بیکار بود و انلاین، برگشت با شوخی گفت خودمونیما توهم اوسکولی پای من موندی هرکی بود میرفت😐😐😐 منم گفتم اره عزیزم من اوسکولم پس دیگه نمیمونم خداحافظ و بلاک😂 عوض تشکرشه مرتیکه

یکی دیگشون بعد اینکه ی ماه از کات کردنمون میگذشت برگشت التماس و اینا و یذره قبول کردم و اونم بعدش تا ی روز هیچ خبری نگرفت ازم بعدش با کمال پررویی برگشت گفت ماه بعدی خونمون خالی میشه بیا بریم‌فیلم ببینیم😐😐😐 نمیدونم توقع داشت بگم باشه عسیسمممم میامم یا چیی😂 لعنتیییا حداقل تظاهر کنین یذره پای ادعاهاتون وایسینن

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرا همه حرفاشون الکیه

اصلا فرصت جبران به هیچ پسری ندین اگه ادم بودن اصن کاری نمیکردن کع نیاز به جبران داشته باشه

اینا جبرانم نمیکنن اخه من نمیفهمم لاقل یذره ظاهرو حفظ کنن

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
حقفهمیدن تو دسترسی

بخداا

همون ی شانس اولیه برای اشنایی و دوستی برای پسرا از سرشونم زیادیه دیگه به هیچ کس فرصت جبران نمیدمم

اخه لعنتیا ادعاشون میشه ادم بهتری میشن و جبران میکنن بعد حتی یک هفته هم نمیتونن دووم بیارن😂

پسر جماعت بیشتریاشون کثافت و لاشی هستند با مرد برین تو رابطه دوستان فرق پسر و مرد خیلیه🤌

رو پیشونیشون ننوشته که کدوم مرده کدوم پسر

همشون مذکرن

مرد بودن رو از عملشون میشه فهمید یعنی وقتی فرصت جبران میدی، واقعا بیان جلو و جبران کنن نه اینکه پشیمون بشن

ن والا پسر و مرد و با یکبار حرف زدن باهاشون هم میشه فهمید

اونایی که با ی حرف میشه فهمید اونا خب لاشین و از همون اول مشخصن 

یسریا خودشونو خوب نشون میدن و یسریا واقعا مردن ولی انگار یهو کم میارن این مرد بودنشون جوابگو نیست بیشتر از چندماه