2777
2789
عنوان

پرده بکارت ضخیم

2752 بازدید | 75 پست

سلام دوستان خواهش میکنم گزارش نزنید واقعا سوال مهمی هست و از همه جا درمونده شدم وگرنه اینجا مطرح نمیکردم 😔

من رفتم دکتر و گفت پردت ضخیمه و نیاز به عمل داره و نمیتونم با شوهرم رابطه برقرار کنم،کسی بوده این مشکل را داشته باشه و حل شده باشه؟خیلی نگرانم بعد عمل هم درست نشه این مشکل😔💔

خواهش میکنم اگر چیزی میدونین راهنماییم کنید

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی چی بعد عمل درست نشه برش داده میشه دیگه انسدادی وجود نداره

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

بله عزیزم عمل هایمنکتومی انجام میدی ،یه شب بیمارستان نگهت میدارن فردشا مرخص میشی تا دوماه نباید رابطه داشته باشی بعدش دیگه زخم ترمیم شده و مشکلی نیست 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

معمولا اوکی میشه بعد عمل یه حالتی هست که به ندرت پیش میاد دوست من اینطوری بود میرفت جراحی میکردن بازش میکردن اما متاسفانه مجددا بسته میشد چندبارم انجام داد و دیگه گفتن نمیشه کاریش کرد

ان شاءالله برای شما از همون مورد اوله

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

ینی چی بعد عمل درست نشه برش داده میشه دیگه انسدادی وجود نداره

نمیدونم حالم خیلی بده،شوهرم همش میگه نکنه بعد عمل هم همینطور باشی و نتونیم رابطه برقرار کنیم،زندگیم داره خراب میشه😔

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️