2777
2789
عنوان

تجربه ی من از خوندن سوره ی بقره

| مشاهده متن کامل بحث + 8533 بازدید | 142 پست
آره الان از توی همین سایت فهمیدم که چقدر بیشتر مردم گرفتار مشکلات ماورایی هستن من اینقدر ساده بودم ا ...

اره مردم خیلی دنبال این کارها میرن حتی اونایی ک ادم میگه ن اینا فهمیده ان ولی همونا بدترن ...وای زن بابای شوهررر دیگه خیلی محشره اخه چرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلش اسپند دود کن، ۴ قل، ایت الکرسی و صدقه. اینو کاربرا میگفتن قبلش باید انجام بدی.

عزیزم گفتید تماس گرفتید راهنماییتون کردن

براتون ممکنه لطفا اگه نکته خاصی یا کاری رو قبل یا موقع انجام چله بهتون گفتن انجام بدین رو بگید؟

عزیزم گفتید تماس گرفتید راهنماییتون کردنبراتون ممکنه لطفا اگه نکته خاصی یا کاری رو قبل یا موقع انجام ...

در مورد چله ی بقره راهنمایی نکردند فقط گفتند چرا قبلش تماس نگرفتید راهنماییتون کنیم، این مکانها هست که زنگ بزنید و قبل چله و ... راهنمایی بگیرید. اگه میخواهید بردارید حتما قبلش زنگ بزنید. مشکلتون را بگید و بگید براش چه ختمی بهتره. اگه بقره در نظر دارید هم بهشون بگید.

سلام عزیزم ، منم دارم از دیروزه سوره بقره رو پلی میکنم و گوش میدم راستش تو این دو روز حال منم هی بد میشه بنظرت داره انرژی های منفی از بین میره ؟؟؟ یکم ترسیدم ادامش بدم ولی تاپیک تو رو دیدم خوشحال شدم نتیجه گرفتی و میخوام ادامه بدم

سلام عزیزم ، منم دارم از دیروزه سوره بقره رو پلی میکنم و گوش میدم راستش تو این دو روز حال منم هی بد ...

سلام عزیزم، حالت حالا بد میشه شاید به خاطر طولانی بودنشه، انشاالله که به اون چیزی که میخوای میرسی🌹🌹

عزیزم تو نت سرچ کن تندخوانی سوره بقره فایل صوتیش هست فک کنم ۸۰ دقیقس بزار پخش شه یا با هنذفری گوش کن ...

سلام لطفا واسم بفرستش

یا لینک هشتاد دقیقه ای تو گوگل هست رو بفرس واسم دانلود خودم انجام بدم

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
سلام لطفا واسم بفرستشیا لینک هشتاد دقیقه ای تو گوگل هست رو بفرس واسم دانلود خودم انجام بدم

سلام عزیزم هر چی امتحان میکنم میزنه شما مجوز درج لینک در پست را ندارید

توی گوگل سرچ کن :

تند خوانی سوره بقره معتز آقایی

فایل صوتی رو براتون میاره دانلودش کن

سلام منم عاشق رشتم و شغلم بودم قبلا ولی خیلی یهویی و احمقانه گره افتاد توش و اصلا هم واسم مهم نیست بعد انگار بختمم بستن نمیدونم

چله بگیرم؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.