2777
2789
عنوان

وام برای زوج های نابارور

307 بازدید | 30 پست

سلام امروز ثبت نامش شروع شده. برای آی وی اف و درمان . بدون سود هست . ولی گفته از ازدواجت حداقل باید ۵سال بگذره🥺 من اخر سال ۹۹ ازدواج کردم کسی می‌دونه راه حلش چیه؟؟؟؟ میتونم منم ثبت نام کنم؟

خدایا حسرت شنیدن کلمه مامان رو به دل هیچ زنی نذار  🌼 آمین 🌼 .  اگه اومدی پیجم لطفا واس من و همه اونایی که منتظرن دامنشون سبز شه صلوات بفرست لطفا♥️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما سه سال گزشته نمیتونیم بگیریم ینی چقد هست وامش؟قسطش چنده چند ساله

📜 شرایط وام :

🔹 تمامی وام‌ها به صورت قرض‌الحسنه می‌باشد.

🔹 جهت ضمانت باید یک فقره چک صیادی (بنفش رنگ و قابل ثبت در سامانه صیاد بانک مرکزی) ارائه شود. (همسر متقاضی میتواند ضامن او باشد.)

🔹 مبلغ وام با توجه به شرایط متغیر است ولی حداکثر بیست میلیون تومان می‌باشد و اقساط آن با توجه به مبلغ وام برای هر پنج میلیون تومان، حدود دویست هزار تومان در نظر گرفته می‌شود.

🔴 نکته مهم : این وام به کمک خیرین و به نیت درمان ناباروری تامین شده است و صرف آن به غیر از درمان ناباروری شرعاً و اخلاقاً جایز نیست.
.

خدایا حسرت شنیدن کلمه مامان رو به دل هیچ زنی نذار  🌼 آمین 🌼 .  اگه اومدی پیجم لطفا واس من و همه اونایی که منتظرن دامنشون سبز شه صلوات بفرست لطفا♥️ 

چقدره وام؟

📜 شرایط وام :

🔹 تمامی وام‌ها به صورت قرض‌الحسنه می‌باشد.

🔹 جهت ضمانت باید یک فقره چک صیادی (بنفش رنگ و قابل ثبت در سامانه صیاد بانک مرکزی) ارائه شود. (همسر متقاضی میتواند ضامن او باشد.)

🔹 مبلغ وام با توجه به شرایط متغیر است ولی حداکثر بیست میلیون تومان می‌باشد و اقساط آن با توجه به مبلغ وام برای هر پنج میلیون تومان، حدود دویست هزار تومان در نظر گرفته می‌شود.

🔴 نکته مهم : این وام به کمک خیرین و به نیت درمان ناباروری تامین شده است و صرف آن به غیر از درمان ناباروری شرعاً و اخلاقاً جایز نیست.
.

مگه چقدر هزینه داره ک بخوان وام بگیرن

بالا صد تومن

ما سه سال گزشته نمیتونیم بگیریم ینی چقد هست وامش؟قسطش چنده چند ساله

وای این متنو خوندم امیدوااار شدم تو ایتا کانال داره

📋 شرایط ثبت نام :

1️⃣ زوجین صاحب فرزند نباشند. (در صورتی که خانم یا آقا از ازدواج قبلی خود فرزندی دارند، میتوانند ثبت نام کنند.)

2️⃣ سن خانم حداقل ۲۳ سال (متولد ۱۳۸۰/۷/۱ به قبل) و حداکثر ۴۵ سال (متولد ۱۳۵۸/۴/۱ به بعد) باشد.

3️⃣ حداقل بین ۲ الی ۵ سال (طبق لیست زیر) از تاریخ ازدواج آنها گذشته باشد. (معیار تاریخ مندرج در شناسنامه میباشد)

▫️ اگر سن خانم بین ۲۳ تا ۲۸ سال باشد ؛ باید حداقل ۵ سال از ازدواج آنها گذشته باشد

▫️ اگر سن خانم بین ۲۸ تا ۳۲ سال باشد ؛ باید حداقل ۴ سال از ازدواج آنها گذشته باشد

▫️ اگر سن خانم بین ۳۲ تا ۳۶ سال باشد ؛ باید حداقل ۳ سال از ازدواج آنها گذشته باشد

▫️ اگر سن خانم بین ۳۶ تا ۴۵ سال باشد ؛ باید حداقل ۲ سال از ازدواج آنها گذشته باشد

🔴 نکته مهم : در صورتی که زوجین بعد از سه ماه از دریافت وام مدارکی مبنی بر شروع روند درمان ناباروری ارائه ندهند، وام آنها مسترد می‌گردد.
.

وای این متنو خوندم امیدوااار شدم تو ایتا کانال داره📋 شرایط ثبت نام :1️⃣ زوجین صاحب فرزند نباشند. (د ...

سن خانم از ۲۳ کمتر باشه نمیشه وام گرفت؟

برا حاجت دلم یدونه صَلوات میفرستی؟😔💛

پیشه لینک کانالشو بزاری

نی نی سایت خطا میده لینک بزارم. آیدیش (سمت خدا _غدیر )است

📜 شرایط وام :🔹 تمامی وام‌ها به صورت قرض‌الحسنه می‌باشد.🔹 جهت ضمانت باید یک فقره چک صیادی (بنفش رن ...

۲۰ میلیون بدرد خوردت میخوره نمیخایم

مث اینکه از مبلغ ای وی اف بیخبری عزیزم