2777
2789

فامیل های من داغونن یعنی یه پسر عمه دارم مرکز پرورش اسب داره وضع مالیش هم بدک نیست ولی موقعی که میاد تو عقد یا عروسی های فامیل غذا دزدی و میوه دزدی می‌کنه   از اون ور دختر عمه هام از این روانی ها هستن که موقع رقص میان وسط اینقدر جیغ میزنن و قر میدن و تو سر و کله هم میزنن 

دختر خالمم اینقدر خسیسه که اگه کسی برای عقد دعوتش کنه حتی نمیره یه لباس بخره با مانتو میاد میشینه تو جشن عقد   

دوتا هم دختر دایی دارم فوق العاده مذهبی هستند با چادر میشینن تو مجلس و با چادر هم میرن 

شما اگه چنین فامیل های داشید عقد می‌گرفتید؟ یا فقط فامیل شوهر دعوت می‌کردید ؟ 

امان از روزی که گدا معتبر شود   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برید محضر عقد کنید دوتا خانواده برید رستوران شام بخورید تموم شه بره پولتون اضافه کرده فامیل خودت یا شوهرتو دعوت کنید 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

وااااا هرکی یه بساطی داره که😐

خیلی داغونن 

موندم چیکار کنم 

دوتا هم عمه دارم حتی یه آرایشگاه نمیرن با لباس تو خونه ای میشینن تو جشن عقد آدم 

امان از روزی که گدا معتبر شود   
خیلی داغونن موندم چیکار کنم دوتا هم عمه دارم حتی یه آرایشگاه نمیرن با لباس تو خونه ای میشینن تو جشن ...

خب نمیتونی فقط دوستات رو دعوت کنی؟ در حد ۲۰-۳۰نفر دعوت باشن از طرف شما؟

پزشک کوچولو🩺📚

سلام عروس جان.بله.فامیل منم چندش و بخیل و چشم تنگ و بیکلاس و حسوووووود هستن.ولی هم جشن عقد گرفتم و هم عروسی)به هزینه ی خودم)نه پدرم و نه داماد و تا۳سال بعدازعروسی هم کارکردمو  وام هاشو میدادم....ولی پشیمون نیستم!چون تنها شبی که همه دوسدارن باهات برقصن. تو مرکز و ملکه ی اون مجلسی. واسه اومدنت دست میزنن و ذوق دارن) حتی به ظاهر! ببین اولویتت چیه!تو دلت ذوق لباس و تالارو ...داری یا نه پس انداز پولت واست الویته! هرچند بمرور زندگی پول بهرحال ازدست میره