2777
2789
عنوان

ازم نپرس دوستت دارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2386 بازدید | 133 پست
حرفت خنده دار بود😂😅

کلا ادم با مزه ای ام کیه که قدر بدونه

اونم از بس لابد من با مزه بودم از خنده تریلی رو ندید دیگه💔😅اخی منو از دست داد بیچاره

🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫                               اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم

کلا ادم با مزه ای ام کیه که قدر بدونهاونم از بس لابد من با مزه بودم از خنده تریلی رو ندید دیگه💔😅اخ ...

نه من دیدمش ،داشت میوند سمتت ،از زیر تریلی زنده بیرون اومد 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عرض ارادت سرکار خانم s😂😂بفرما تو ،دم در بده 😂🌼

سرکار خانم sکیه ؟؟؟ میگی دم به تله ندادی ولی دمت که تو تله اس😂😂😂

درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

نه من دیدمش ،داشت میوند سمتت ،از زیر تریلی زنده بیرون اومد

پس چرا نیومد🙁خوشگل بود؟

🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫                               اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم

پس چرا نیومد🙁خوشگل بود؟

ماشالله خیلی خوش هیکل و زیبا و رشید و دلبر 😂ولی دل دو سه تا دختر دیگه رو هم تو مسیر برد 😬😅😅😅😅😅

ماشالله خیلی خوش هیکل و زیبا و رشید و دلبر 😂ولی دل دو سه تا دختر دیگه رو هم تو مسیر برد 😬😅😅😅😅� ...

میدونم میدونم

مهم اینه که اون دلش واسه من رفته😍😆🙈😃

میشه بیاید تاپیک اخرم نظر بدید؟

میدونم میدونممهم اینه که اون دلش واسه من رفته😍😆🙈😃میشه بیاید تاپیک اخرم نظر بدید؟

دیر دیدم😂😂😂