2777
2789
عنوان

خانومایی که شوهرتون

346 بازدید | 20 پست

سرد مزاجه

از ادامه ی زندگی پشیمون نیستین؟

برای من درمان نمیشه یا باید همینجوری ادامه بدم یا جدا شم ولی میگم الان جووونم بعدا دیگه شانس ازدواج مجدد ندارم 

شما پشیمون نشدین؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی هر چند وقت؟

شوهر من گرم نیست

اما دقیقا مثل همیم

هفته ای یکبار اینا

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂

از من گرم مزاجه ولی زودانزال و داروهم استفاده نمیکنه بکنه هم بهش نمیسازه، تازه هیچی هیچی هیچی بلد نیس و دلشم نمیخواد تغییری کنه ، ب نظرم اینجوری فقط حسرتش ب دل ما مونده ....

ولی من ب خودم میگم ایا تضمین میکنی ک جداشی و همسر بعدیت بهتر از این بشه یا حتی همسر نصیبت اصلا بشه یا نه بعد میشینم فکر میکنم میگم بیخیال بابا حیف این زندگی ک ساختم بذارم و برم ک یکی دیگه بیاد شاهانه لذتشو ببره و من هم معلوم نشه اخر ب کجا میرسم ، تهش میشه تحمل و گاهی خود ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اخلاقش خوبه؟ببین اگر سرد مزاجه اخلاقش خوبه خیلی خوبه اگر گرم مزاج بود اخلاقش بد بود اون قابل تحمل نی ...

یا درحال خیانتن

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم
از من گرم مزاجه ولی زودانزال و داروهم استفاده نمیکنه بکنه هم بهش نمیسازه، تازه هیچی هیچی هیچی بلد نی ...

پس ارضا نمیشی اینو چطوری میخوای حل کنی بخاطر زندگی که ساختی ازش میگذری ؟!