2777
2789

چند وقت یه بار درد میاد سراغتون آیا بدون کولونوسکوپی با ام ارای و سونو عکس رنگی هم میشه فهمید این بیماری داریم یا نه؟

..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه علائمی داری؟ منم ی سری دردها و علائم داشتم دکتر بهم گفت سندروم روده تحریک پذیر داری

برای خودم نیست یکی از دوستام شهریور یهو دل درد شدید و خونریزی به سراغش میاد سه روزم بستری بوده بیمارستان 

کولونوسکوپی نمیکنه فقط با ام ارای و سونو و آزمایش میفهمه روده اش زخم شده و یه کوچولو سیاه 

بعد اون ۳ روز هم خون ریزی ش قطع میشه اما دل درد هر ازگاهی به سراغش میاد از دیروز دوباره دل درده نگرانشم میترسم زبونم لال میز دیگه ای باشه

..
برای خودم نیست یکی از دوستام شهریور یهو دل درد شدید و خونریزی به سراغش میاد سه روزم بستری بوده بیمار ...

خب برای اطمینان و قبل ازاینکه اتفاق بدتری بیوفته بهتره پیش یه دکتر خوب کلونسکوپی بشه ...شاید نیاز ب عمل جراحی باشه ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خب برای اطمینان و قبل ازاینکه اتفاق بدتری بیوفته بهتره پیش یه دکتر خوب کلونسکوپی بشه ...شاید نیاز ب ...

والا انجام نمیده هر چی میگم 

دکترم با اون سونو عکس ام ارای بهش گفت التهاب روده است اما تو گوگل زده فقط راه تشخیصش کولونوسکوپی 

..
روده نخریک پزیر همون التهاب روده ست?

نه ی کمی متفاوت تره ، گاهی درد و گاهی اسهال، گاهی یبوست، نفخ زیاد، دردهایی ک با فشارهای عصبی چندین برابر میشه 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
والا انجام نمیده هر چی میگم دکترم با اون سونو عکس ام ارای بهش گفت التهاب روده است اما تو گوگل زده فق ...

طبق علائمی که گفتید دوست شما کولیت اولسراتیو داره البته احتمال کرون هم هست باید خیلی سریع درمان رو شروع کنن،چون کولیت روده خیلی سریع پیشرفت می‌کنه و قسمت‌های بیشتری از روده رو درگیر می‌کنه که کنترل اون رو خیلی سخت‌تر می‌کنه و احتمال ابتلا به سرطان روده افزایش میده و اگه کولیت روده درمان نشه به ناچار باید راست روده رو خارج کنن و باید کیسه استفاده کنن پس بهشون بگید سریع اقدام کنه و درمان رو شروع کنن یک درمان مکمل هم وجود داره که بسیار برای زخم روده خوب جواب داده و تقریبا نیازی به دارو نداره و اثرات اون ماندگاره اگه دوست داشتید آدرس کانال تلگرام پروتکل درمانی رو عرض می‌کنم ولی قبل از هر کار به فوق تخصص گوارش برای درمان و تشخیص مراجعه کنن

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
طبق علائمی که گفتید دوست شما کولیت اولسراتیو داره البته احتمال کرون هم هست باید خیلی سریع درمان رو ش ...

سلام مرسی از توضیحاتتون 

دوست من شهریور ماه یهو دچار دل درد شدید و خونریزی میشن 

که سه روز هم بستری بودن پيشنهاد دکتر کولونوسکوپی بوده که دوستم قبول نمیکنه که با سونو ام ارای و آزمایش تشخیص دکتر التهاب روده بوده اینم بگم که علاوه بر زخم شدن روده سیاه یا کبود هم شده بوده که دکتر بهش میگه بخاطر فشاری که آورده اینجوری شده 

بعد ۳ روز خونریزی قطع شده اما دل درد هر از گاهی به سراغش میاد 

..