2777
2789

پدرشوهرم مریض بود چند وقت بستری بود کلا هزینه ی بیمارستانو شوهرم داده بعد پدرشوهرم درامدی نداره ،بعد خواهر شوهرم یه مقدار بهمون بدهکار بود  من بهش گفتم داری بده لازم داریم برگشته میگه برا بابا بیمارستان خرج کردیم با اون حساب کنید شما باشید چیکار میکنید ؟

خودم جوابشو دادم اخر سرم  گفتم دفعه بعدیم هست و از همه حا بلاکش کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اون به شوهرم قرض بده انقد بمن پیام میده تا بگیره منم گفتم مثل خودش باشم

جواب پیامش نباید بدی

یا دادی بگو از داداشت بگیر 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

کار خوبی میکنی

ولی ناراحتم از اینکه مثل اب خوردن پولمونو خورد کلا خیلی پولکیه حتی مامانشو خواهراشم مینالن از دستش بخدا شوهرم بیچاره این چند وقت انقد خرج کرده دلم میسوزه اینجوری یکی راحت پولشو بخوره اصلا بعضیا وجدان ندارن

ولی ناراحتم از اینکه مثل اب خوردن پولمونو خورد کلا خیلی پولکیه حتی مامانشو خواهراشم مینالن از دستش ب ...

به شوهرت بگو پیام یا زنگ بزنه بگیره

یا باگوشیه شوهرت خودت پیام بده

ای بابا

دیشب به خواهرشوهر بزرگم گفتم ما که راضی نیستیم اگه تونست بخوره شاید اون به گوشش برسونه که راضی نیستن ولی چشم اب نمیخوره بهش اثر کنه انقد که پولکیه سر هزارتومن حساب کتاب میکنه

دیشب به خواهرشوهر بزرگم گفتم ما که راضی نیستیم اگه تونست بخوره شاید اون به گوشش برسونه که راضی نیستن ...

اون پوستش کلفته این حرفا بهش کار نمیکنه