ارمیلایییییی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 230 عنوان کسی لیزر ترکیبی رفته برا کک مک و روزنه 157 بازدید | 4 پست سلام کسی لیزر ترکیبی صورت رفته برا کک مک و روزنه وافقعا تاثیر داره دکتر شیراز انجام میده هزینش خیلی زیاده ۸۹ تا ۹۰ ملیون کسی تجربشو داره نظر بده؟؟لطفا برا تبلیغ نظر ندبد کرم هت هیچ تاثیری ندارن 1403/10/30 | 12:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zibayevahshiiiiii عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 1264 کک و مک که لیزر نمیخواد کرم روشن کننده و سرم بگیر مرتب استفاده کن ضد آفتابم بزن به مرور میره
ارمیلایییییی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 230 کک و مک که لیزر نمیخواد کرم روشن کننده و سرم بگیر مرتب استفاده کن ضد آفتابم بزن به مرور میره ککمک با کرم ضد افتاب سرم نمیره ولی ضد افتاب خوبه برا بیشتر نشدن
zibayevahshiiiiii عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 1264 ککمک با کرم ضد افتاب سرم نمیره ولی ضد افتاب خوبه برا بیشتر نشدن من یه پیج دارم پکیج میده برای لک حتی لکهای بارداری که میگن درمان نداره خوب میکنه همه هم راضین از کارش بزن زیباشو تو اینستا خودت ببین
ارمیلایییییی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 230 من یه پیج دارم پکیج میده برای لک حتی لکهای بارداری که میگن درمان نداره خوب میکنه همه هم راضین از کار ... مرسی ولی موقتیه هیچ اعتقادی به کرم ندارم فقط لیزر منتها می خوام کسایی که تجربشو دارن بگن