2777
2789
عنوان

مشکل مالی

140 بازدید | 15 پست

من دانشگاه آزادم و پیراپزشکی میخونم

هرترم موقع انتخاب رشته هزار بار خودمو لعنت میکنم که دانشگاه آزاد رفتم. بابای بیچارم با اینکه هیچی نمیگه موقع انتخاب واحد و واریز شهریه میتونم ببینم که چشاش مضطرب میشه

این دفعه علاوه بر انتخاب واحدم مامانم باید بره عمل افتادگی مثانه داره، دیدم که ناخواسته افکارشو به زبان آورد و گفت که پول عمل ندارم اونوقت تو به فکر شهریتی

علاوه بر شهریه ی خود دانشگاه باید شهریه خوابگاه هم بدم و همچنین هزینه ی رفت و آمد به دانشگاه با اسنپ (اونجا نه اتوبوس هست نه هیچی) 

میخوام یه شغلی داشته باشم که لاقل هزینه ی رفت و آمد و خوابگاهمو خودم بدم ولی اون شهر کوچیکه و کار پیدا نمیشه همچنین شیفتام با سر کار رفتن جور در نمیاد

من چه کاری انجام بدم واقعا بهش نیاز دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با داروها هم آشنا هستین؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
ترم پایینی هستم ولی کم و بیش میشناسم

خب منم سؤال دارم. داروی سیپروترون کامپاند رو میشناسین؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.