2777
2789
عنوان

مرغ شکم پر خوشمزه و مجلسی

94 بازدید | 3 پست

هر کی راهنمایی کنه براش صلوات میفرستم ........اولین باره میخام درست کنم خانما تو آون توستر ...میشه راهنمایی کنید سس چطور درست میشه و پوست مرغ باید بردارم از اول کار؟ و چیکارا کنم بوی زهم مرغ از بین بره و اینکه مرغ و میخام داخل فویل بپیچونم دیگه لازم نیست آطراف و زیرش  فلفل دلمه هویج پیاز یا آب بریزم؟؟؟

مرغ رو با نمک ی شب بزار داخل یخچال پوستشو نگیر 

بعد با زعفرون و پیاز سیر مزه دارش کن ،یکم گشنیز و جعفری رو خورد کن با پیاز تفت بده بهش گردو خورد شده و یکم رب انار وزرشک و الوچه اضافه کن مواد رو بریز داخل شکم مرغ و شکمشو بدوز و پاهاشو با خلال دندون فیکس کن 

داخل ی قابلمه یکم پیاز و فلفل دلمه قرمز با یکم از همون موادی ک برای داخل شکم مرغ استفاده کردی تفت بده یکم رب انار و ی کمم رب گوجه بهش اضافه کن و مرغتو بزار داخل این سس و تا روی مرغ اب اضافه کن بزار یک ساعت و نیم بپزه در اخر هم کره اب شده با یکم رب انار بزن ب بدن مرغ وبزار داخل توستر تا یکم برشته و سرخ بشه

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

من توی تستر درست نکردم تا حالا

ولی توی قابلمه درست کردم عالیییی شده از دوسه ساعت قبل مرغ سالمو داخل شکمشو تمیز میکنم میشورم بعد داخل شکمش نمک و فلفل دلمه گوجه سیر یکی دوتا دونه الو خشک  اب لیمو تازه وزعفرون میریزم زیر پوستشم زعفرون و نمک میمالم در شکمشو میدوزم میزارم توی روغن کامل سرخ بشه همه جاش بعدم پیاز و تفت میدم با رب و از همه اون موادی که داخل شکمش ریختم بجز سیر دور مرغ میچینم و یک لیوان اب با حرارت ملایم سه ساعت میزارم میپزه

برا هرکی درست کردم عاشقش شده

توی تستر هم شنیدم مرغ و چندساعت میخوابونن توی اب نمک بعد داخل شکمشو پر میکنی روشو روغن میمالی توی توستر میزاری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.