2777
2789

قاشق سرد بزاری زیر چشت 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

خیاز و چی سبز کیسه ای

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اینایی که می گی برای رفع تیرگی هست جاش گوشت در نماید که

ببخشید اصلا حواسم نبود😞

خب فقط فیلر مثلا با چی میخوای گوشت در بیاری ؟

نمی خوام گوشت در بیاره ،اون قسمت چربیه . راه های دیگه ای هم هست که کلاژن سازی می کنه ولی اسمش رو نمی دونم و دوست دارم دوستان تجربیاتشون رو به اشتراک بذارن 

✔️ خبرنگار 

فقط فیلر

من همه چیو وووو امتحان کردم.

آخرش فیلر زدم راحت شدم

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

فیلر خوبه ؟ برای چشم خطری نداره ؟

ن ضرری نداره

من 3 سال پیش برای اولین بار زدم

بار آخر 2 سال پیش زدم، هنوزه ک هنوز فیلر کامل از بین نرفته، برای عید میخوام تمدید کنم

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

هیچی بجز فیلر نیست همه راه ها رفتم از چایی تی بگ گرم گذاشتن زیرش تا خواب و آب و پماد همه اینها رفتم ...

خوب چه عالی ؟ رفتم دکتر بگم چه فیلری بزنه ؟ مرتب تو اینستا پزشک ها می گن زیر چشم فیلر نزنید برای همین ترسیدم 

✔️ خبرنگار