2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقدر به خودش فشار میاره که نافش خون اومده  😭😭😭

عزیزم بهترین دارو برای کولیک قطره اینفکول هستش سریع آرومش میکنه پدی لاکت یا بی بی کر هم در کنارش بده

😬😬😬😬
چرا نداره؟ قطره کولیک یا پدی لاکت بده بهش بعد چهار پنج ماهگی هم کلا خوب میشه فقط حتما آروغشو ب ...

اینکه بعد از چهار پنج ماه خوب میشه رو میدونم ولی میگم راهی نیست الان بهتر بشه. خودمم خسته شدم از یه طرف درد کمر و شکمم از یه طرفم پسرم بی قراری میکنه. 

پدی لاکت هم قطره ست؟

آروغشو بگیر. من عرق نعنا رو رقیق میکردم بهش میدادم. خواهرشوهرم میگفت میبری حموم بذار تو تشت آب گرم. شکمشو ماساژ بده تا گازش دفع بشه.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
عزیزم بهترین دارو برای کولیک قطره اینفکول هستش سریع آرومش میکنه پدی لاکت یا بی بی کر هم در کنارش بده

خب آروم میشه پس مشکل اینکه نمیتونه دفع کنه چی میشه؟ کولیک بیشتر به خاطر اینه که بچه نمیتونه راحت دفع کنه. 

والا پسر اولم هم کولیک داشت هر چی امتحان کردم جواب نداد

دختره منم همش از دل درد حیغ میکشید بردمش دکتر بهش کولیکز داد بهتر شد ولی دستور عمل داره که باید قبل شیر دادن بدی یا بعدش یادم نیست 

آروغشو بگیر. من عرق نعنا رو رقیق میکردم بهش میدادم. خواهرشوهرم میگفت میبری حموم بذار تو تشت آب گرم. ...

گاز رو مثلا دفع میکنه و یا با زحمت پی پی میکنه ولی نیم ساعت بعد دوباره میپیچه به خودش.