2777
2789
عنوان

ماهی 🥲

173 بازدید | 15 پست

میخوام ماهی درست کنم جمعه ماهی گرفتیم گذاشتم فریزر ولی الان رفتم یخ نزده بودن فقط سرد بودن نمیدونم خراب شدن یا نه ماهی هاوُر هست 

کسی که وارده آیدی بده عکس بفرستم

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهی بشکاف داخلش سیاه بود بوی بد میداد یعنی مونده وخراب بعد ماهی تو فریزمیزارن نه یخچال 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ماهی بشکاف داخلش سیاه بود بوی بد میداد یعنی مونده وخراب بعد ماهی تو فریزمیزارن نه یخچال

خوب تو فیریز بود ولی نمیدونم یخ نزده فریز مشکل داره فکر کنم

خوب تو فیریز بود ولی نمیدونم یخ نزده فریز مشکل داره فکر کنم

خو اگه مشکل داره همه چی آب شده باشه توش نه فقط ماهی ببر ببین شکمش خراب نشده 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

میشه آیدی بدید عکس بفرستم ببینید

خو همین جا بفرس بعدم مشخصه دیگه باز کنی داخلش بو ضخم بد میده سیاه شده توش گوشت اش سفید

مآهی تیکه شدس و پاک شده

خو الان سیاه شده قرمزی نداره بو داره اگه اره خراب

خو همین جا بفرس بعدم مشخصه دیگه باز کنی داخلش بو ضخم بد میده سیاه شده توش گوشت اش سفید

این ماهی هوور خودش یکم گوشت سیاه داره 

درست کردم خوردم اینجا هم نمیشد بفرستم نمیومد