2777
2789
عنوان

رابطه سمّی

91 بازدید | 0 پست

رابطه سمی هر نوع رابطه بین‌فردی هستش که در آن رفاه عاطفی، فیزیکی یا روانی شما به نوعی تضعیف یا تهدید میشه. چنین روابطی اغلب باعث میشه که شما احساس شرم، تحقیر، سوء تفاهم یا عدم حمایت کنین.

هر نوع رابطه می تونه سمی باشه، از جمله دوستی، روابط خانوادگی، روابط عاشقانه یا روابط در محل کار.

• عدم حمایت
  • سرزنش کردن
  • رقابت پذیری
  • خودسانسوری
  • بی‌احترامی
  • عدم صداقت
  • خصومت
  • حسادت
  • رفتارهای پرخاشگری منفعل
  • ارتباط ضعیف
  • استرس

گاهی همه افراد در یک رابطه در ایجاد این مسمومیت نقش دارن. به عنوان مثال، اگر همگی به طور مداوم نامهربان، انتقادی، ناامن و منفی‌باف باشین، ممکنه در ایجاد مسمومیت نقش داشته باشین.

در موارد دیگر، یک فرد در یک رابطه ممکنه به گونه‌ای رفتار کنه که احساسات سمی ایجاد کنه. این ممکنه عمدی باشه، اما در موارد دیگر، افراد ممکنه به طور کامل درک نکنن که چگونه بر دیگران تاثیر می‌گذارن. به دلیل تجربیات گذشته خود در روابط، اغلب در خانه خود، آن‌ها ممکنه راه دیگری برای رفتار و برقراری ارتباط ندانند.

این فقط نارضایتی ایجاد نمی‌کنه – روابط سمی می‌تونه آسیب جدی به سلامت شما وارد کنه. به عنوان مثال، طبق یک مطالعه، استرس ناشی از روابط منفی تاثیر مستقیمی بر سلامت قلب و عروق داره. احساس انزوا و درک نادرست در یک رابطه نیز می‌توانه منجر به تنهایی بشه که نشان داده شده  که تاثیرات مخربی بر سلامت جسمی و روانی داره.

روابط سمی می تونه استرس زا، مضر و حتی توهین آمیز باشه. اگر با کسی در زندگی خود رابطه سمی دارین، روی ایجاد مرزهای قوی برای محافظت از خود کار کنین. با یک متخصص بهداشت روان صحبت کنین یا اگر به شما آسیب می رسونه، رابطه را قطع کنید.

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم