2777
2789
عنوان

گوشه ای از زندگیم فقط خانوما بیان

375 بازدید | 14 پست

خانوما من هفت ساله متاهلم. سالهای اخیر از نظر جنسی به هیچ عنوان رضایت نداشتم. با شوهرمم اصلا راحت نیستم. هیچ احساسی ندارم بهش چون خیلی اذیت شدم به خاطرش اغلب اوقات ، اوقات تلخی و قهر.

دچار روابط موازی شدم. ای خدا چه کنم؟؟ فکر می کنید آگاه به غلط و درست  روزگار نیستم؟ تا حالا یک ساعت جای من بودید ببینی چه حالی دارم؟ الان از اون روابط خارج شدم بی قرارم حالم ناخوشه، من چه کنم؟ حالم از این همه  غم و تنهایی گرفته.

فقط یه چیزی را بگم در مورد اونایی خود برتر بینن و سرزنش کننده اند،  معیشت خداوند همیشه بر اینه که چرخ روزگار بگرده و بگرده و شما را در اوج ناباوری دقیقا در همون خطی قرار میده که نهی کردید. قضاوت کار شما نیست. من راه حل میخوام

برید پیش مشاور

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی اگه واقعا از همسرت راضی نیستی چرا جدا نمیشی؟

خب بچه،دارم الان می فهمه درک می کنه با باباش میانه خوبی ندارم. حالم بده داغونم . نمی دونم چقدر ناراحتم بچهام عاشق باباشه.

اگه واقعاً می‌تونی طلاق بگیر،چون با وجود همسر و خیانت فقط روحت داغون می‌شهالانم حتماً به یه مشاور مر ...

مشاوره برم مجوز طلاق می ده ؟ من یه بار رفتم.... آخه برم بگم من خیانت کردم ... من حال خوبی ندارم ...

مشاوره برم مجوز طلاق می ده ؟ من یه بار رفتم.... آخه برم بگم من خیانت کردم ... من حال خوبی ندارم ...

ببین همین حس بدت نسبت به همسرت باعث خیانتت شده،واقعا وقتی که نمی‌تونی به هیچ عنوان،شوهرتو قبول کنی جدا شو ازش

خب بچه،دارم الان می فهمه درک می کنه با باباش میانه خوبی ندارم. حالم بده داغونم . نمی دونم چقدر ناراح ...

شما خانم عاقلی هستی قبل بچه دار شدن باید جدا میشدی حالا که بچه داری سعی کن باهمسرت خوب باشی و دوباره دنبال روابط خارج از تعهد نیافتی ولی اگه بازم رفتی قید زندگیتو بزن و جدا شو به خاطر همون بچت جدا بشو چون میدونی اگه لو بره هم آبرو و شخصیت خودت خدشه دار میشه هم داشتن همچین مادری عذابش بیشتر از بد بودن رابطه شما و همسرت برای بچته منظورم اینه یه پدر مادر جدا شده بهتر از یه مادره که داره خیانت میکنه!وحتی یه پدر مادر طلاق عاطفی هم بهتره از یه مادر خیانتکار!عذر میخوام که رک گفتم چون روبرو شدن با حقیقت بهتر از هرنصیحت و مشاوریه!ضمنا رازت به هیچ کس نگو بین خودت و خدای خودت بمونه اون بخشنده ترینه