2777
2789
عنوان

روابط افلاطونی

180 بازدید | 3 پست

رابطه افلاطونی نوعی دوستی هستش که شامل یک پیوند نزدیک و صمیمی بدون رابطه‌ی جنسی یا عاشقانه هست. این روابط معمولا با موارد زیر مشخص میشن:

• نزدیکی
  • علاقه
  • درك كردن
  • توجه
  • مراقبت
  • پشتیبانی
  • صداقت
  • پذیرش – پذیرفته شدن

روابط افلاطونی می‌تونه در طیف وسیعی از موقعیت‌ها رخ بده و می‌تونه شامل دوستی‌های هم‌جنس یا مخالف باشه. ممکنه با یک هم‌کلاسی یا همکار خود رابطه افلاطونی برقرار کنین، یا ممکنه با فردی در محیط دیگری مانند باشگاه، فعالیت ورزشی یا سازمان داوطلبانه که در آن مشارکت دارید، ارتباط برقرار کنید.

این نوع رابطه می‌تواند نقش اساسی در ارائه‌ی حمایت اجتماعی ایفا کنه که برای سلامت و رفاه شما ضروریه. تحقیقات نشان می‌دهد که دوستی‌های افلاطونی می‌تونه به کاهش خطر ابتلا به بیماری، کاهش خطر افسردگی یا اضطراب و تقویت ایمنی کمک کنه.

روابط افلاطونی آن‌هایی است که شامل صمیمیت و دوستی بدون رابطه جنسی هستش. گاهی اوقات روابط افلاطونی می تونه در طول زمان تغییر کنهو به یک رابطه عاشقانه یا جنسی تبدیل بشه.

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.