2777
2789
عنوان

یکی جواب بده دیگه🥲💔

229 بازدید | 30 پست

ماهی چطوری درست کنم نمیدونم قبل از سرخ کردنش باید چیکار کنم 

بعد اون گوجه آبکی چطور درست میشه که کنار ماهی میخورن 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

عزیزم طرز تهیه شو برو گوگل سرچ کن میاد

من خودم تا حالا درست نکردم ولی اول باید مزه دارش کنی بعد سرخش کنی 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم طرز تهیه شو برو گوگل سرچ کن میادمن خودم تا حالا درست نکردم ولی اول باید مزه دارش کنی بعد سرخش ...

چه عجیب 

واقعا چطور ماهی درست نکردید 

گوگل خیلی پیچیده هست اصلن اونطوری که یادمه نیست

چه عجیب واقعا چطور ماهی درست نکردید گوگل خیلی پیچیده هست اصلن اونطوری که یادمه نیست

یعنی خودم درست نکردم 

ولی مادرم درست کرده 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

عزیزم اول به ماهیات قشنگ نمک بزن بعد آرد و زردچوبه باهم قاطی کن ماهی رو قشنگ آغشته به آرد کن تو روغن داغ با حرارت کم سرخ کن

گوجه هم نگینی خرد کن بزار رو شعله آبش که کشیده شد با گوشتکوبی چیزی لهشون کن روغن بریز و زردچوبه و نمک یه هم کوچولو بزنی آمادس دیگه

من همیشه اینجوری درست میکنم

با ادویه بندری آبلیمو نمک و زردچوبه مزه دارش کن بعد اگه دوست داری قبل سرخ کردن آردش بزن و سرخ کن آرد هم نزنی اشکال نداره حتی میتونی آرد رو هم ادویه و زردچوبه بزنی

گوجه هم جداگونه سرخ کن

برا گوجه هم میتونی قبلش پیاز ریز نگینی سرخ کنی زردچوبه بزنی بعد که پیازا سرخ شد گوجه ها رو بریزی توش سرخ بشه میتونی بدون پیاز هم گوجه سرخ کنی

این راحتترین دستوره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم اول به ماهیات قشنگ نمک بزن بعد آرد و زردچوبه باهم قاطی کن ماهی رو قشنگ آغشته به آرد کن تو روغن ...

مامانمم همینطوری درست می‌کرد پس چرا بعضیا میگن باید مزه دار کنی با آبلیمو و فلان ؟

قبلشم ماهی رو باید بشوری

با ادویه بندری آبلیمو نمک و زردچوبه مزه دارش کن بعد اگه دوست داری قبل سرخ کردن آردش بزن و سرخ کن آرد ...

نگاه کن بالایی چی گفته 

به اون روش میشه درست کرد؟

فکر کنم مادرم به اون روش درست می‌کرد و همه فامیل پدریم به عشق ماهی میومدن خونه ما

مامانمم همینطوری درست می‌کرد پس چرا بعضیا میگن باید مزه دار کنی با آبلیمو و فلان ؟قبلشم ماهی رو باید ...

ماهی رو که نمیشه نشسته درست کرد باید قبل مزه دار کردن حتما بشوری

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم