2777
2789

من جفتم سر  راهي كامل هستش ماه ششم اين هفته تمام ميشه يكماه هستش استراحتم كسي بوده مثل من باشه و ني نيش سالم و سر موقعه دنيا امده باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این تجربه رو نداشتم ولی از بعضیا شنیدم با استراحت مطلق خوابیدن و برای کارای ضروری مثل درست کردن غذا بلند شدن، و از پله بالا و پایین نرفتن و راه نرفتن زیاد، جفتشون دیگه سر راهی نبوده.

ان شاء الله با استراحت خوب میشه و مشکلی پیش نمیاد.

جفت من هم الان پایینه ولی سر راهی نیس، خدا کنه مال من هم بهتر بشه

جفت سر راهی باید حواست خیلی جمع باشه ,امروز تو کلاس آمادگی بارداری میگفت کسایی که جفتشون سر راهیه به هیچ وجه نباید معاینه بشن ,چون ممکنه جفت به خونریزی بیفته

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
چند ماه استراحت بوديد ني نيت تو چه هفته اي دنيا امد

من کل بارداریم استراحت مطلق بودم دخترمم هفته ۳۸ بدنیا اومد .

اگه استراحت داشته باشی هیچ مشکلی پیش نمیاد من فقط برا دستشویی از جام بلند میشدم