2777
2789
عنوان

دستبند

779 بازدید | 22 پست

خانومای عزیز می‌خوام یه دستبند بخرم ترجیحا با انگشترش ست باشه بنظرتون چه مدلی بخرم وزن و قیمتش مهم نیست فقط می‌خوام شیک باشه و ی چیز به روز باشه تروخدا نظر بدین خیلی موندم 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

هرمس شیکه 

تیفانی خوشگله

این دستبند ها که حالت مینیمال دارن 

زنجیر های ضخیم زنونه 

زیور الاتی که یه متن خاص روشون حک شده 

اینا خیلی ترندن  الان

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂
پرتوفینو ، ونکلیف ، تیفانی ، اپل

ونکلیفففف😍

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂

دستبند امگا هم خیلی قشنگه 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

پرتوفینو ، ونکلیف ، تیفانی ، اپل

اپل ندوست

لیزرکات بیشتر میپسندم 

دستبند النگویی با انگشترش

دستبند البرنادو با انگشترش

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بنظرت دستبند استخوانی چطوره ؟؟

منظورت مدل بونی؟ 

ب نظر من مثل سرویس های ورساچ یا این النگو ها مدل صدفی زود مدشون میره 

چون طرح های شلوغی هستن 

اگر حیلی برات اهمیت داره ک مد روز باشه بخر اما اگر میخوای داشته باشی سرویس هایی ک بهت معرفی کردم هم شیکن هم قدیمی نمیشن

منظورت مدل بونی؟ ب نظر من مثل سرویس های ورساچ یا این النگو ها مدل صدفی زود مدشون میره چون طرح های شل ...

آهان راس میگی

تیفانی هم خوشم میاد ولی احساس میکنم به دستم نمیاد 

آهان راس میگیتیفانی هم خوشم میاد ولی احساس میکنم به دستم نمیاد

دستت چطوره 

لاغر یا تپل