2777
2789
عنوان

خوابم بهم خورده

248 بازدید | 17 پست

از بس سر یه چیزی استرس کشیدم هی....

هم حالت تهوع مگیرم شبا بدون دلیل و هم خوابم نمیبره

۳ اینا ک میشه چشام سنگین میشه و بعد میرم....

قبلش انقد حالم بده ک نمیتونم 

خدا لعنت کنه که به این روزم انداختن💔

کاش بتونم برگردم به روال قبل

یادمه یه بار سعی کردم زود بخوابم ۱۰ اینا خوابیدم بعد باز ۱ پاشدم تا ۵ صبح خوابم نبرد😐

چیکار کنممم

❤️

منم دیشب همین شدم ده خوابیدم یک بیدار شدم تاحالا خوابم نبرده..هرشب تا این موقع ها خپابم نمیبره دیگه ...

اوم دیدی چقد بده💔

بعد بدبختیش اینجاس بیان بگن نه تو خودت نمیخای بخابی

کوووو خواب 

❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوم دیدی چقد بده💔بعد بدبختیش اینجاس بیان بگن نه تو خودت نمیخای بخابیکوووو خواب

من این موقعا خوابم میبره ساعت یک دو بیدار میشم دوباره بعد از ظهر خواب آلود میشم از زندگی می افتم با خواب افتضاحم

این یعنی هنوز اثرات اون موضوع همراه شماست باید اون موضوع که بهتون استرس داده و یجوری با خودتون حل کن ...

بهش فکر میکنم حالت تهوع میگیرم🥲

یجوریه این تهوعه ک دکترام نتونستن کاری واسم کنن وحشتناکه

❤️

سعی کن شبها زود بخوابی، همون 10 بخواب طوری نیست بیدار هم شدی، یه هفته اینجوری کن تا نرمال شی 

بیدار شدی پاشو نماز بخون،انقدر خوابت میگیره😄

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

سعی کن شبها زود بخوابی، همون 10 بخواب طوری نیست بیدار هم شدی، یه هفته اینجوری کن تا نرمال شی بیدار ش ...

یه چیز دیگم هست اخه

خونوادم اون تایم فیلم میبینن و کار میکنن و ...کلا خونه سر و صداست

خیلی به ندرت پیش میاد بتونم بخابم تو همچین محیطی

نمازم اره دوسدارم بخونم🥲

❤️

اینو یه روانپزشک گفته برای اونایی که حالت تهوع به خاطر اضطراب دارن .
دو‌سوم لیوان آب و‌یک سوم لیوان عرق نعنا و یک قاشق تخم بارهنگ سه دقیقه بجوشه.صبح ها ناشتا برای کاهش اضطراب خوبه. فقط حواست باشه بیماری خاص و‌زمینه ای نداشته باشی

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

مث اینکه تنها نیستم🥲کاش بتونم درستش کنم...به سدم زده برم روانپزشک بگم قرص بده

من قرص خواب میخورم مثلا دیشب 12 خوابیدم 6 و نیم بیدار شدم انقد خوشحالم که سر وقت بیدار شدم 😂از بچگی خوابم مشکل داشت

هعی خدا                             

یه چیز دیگم هست اخهخونوادم اون تایم فیلم میبینن و کار میکنن و ...کلا خونه سر و صداستخیلی به ندرت پیش ...

خوب همون وقت که اونا میخوابن شما هم باهاشون بخواب، الان زمستونه حال میده زود بخوابی 

من اگه قصد کنم نماز بخونم شیطون لامصب همچین خواب را میاره توی چشمم همونجا پای سجاده غش میکنم 😂

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍