2777
2789
اول همه ظرفارو دستمال میزنم و می‌شورم از آشپزخونه میارم بیرون بعد گاز و یخچال و خود آشپزخونه رو تمیز ...

ظرفارو میاری بیرون بعد میبری میچینی تو حوصلت از من بیشتره😂

روتین روزانه برای تمیز کردن خونه داشته باشیم خونه همیشه تمیز میمونه. و این کار ادمو راحت میکنه. یه م ...

اره درسته اما میگم بااینکه‌مدام تمیزه خونمون و همیشه مرتب باز خونه تکونی عید که میشه باهاش مثله یه خونه کثیف برخورد میکنم. یعنی کابینتای من حتی جای لک دست هم نیست اما اونموقع فقط شویندست که من میریزم تو اشپزخونه بدبخت.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظرفارو میاری بیرون بعد میبری میچینی تو حوصلت از من بیشتره😂

نه بخدا اصلا حوصله ندارم😂مجبورم مجبووور

باید بیدارم بیرون داخل کابینتارو تمیز کنم بعد بچینم دیگه

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

اره درسته اما میگم بااینکه‌مدام تمیزه خونمون و همیشه مرتب باز خونه تکونی عید که میشه باهاش مثله یه خ ...

یه سری انقدر سفید کننده استفاده کردم گلوم گرفته بود 

آخه هر روز نمیشه شوینده ی قوی استفاده کرد

نه هر روز که شوینده نمیشه استفاده کرد. من هر روز جارو میکشم. به کابینتا دستمال میکشم. گاز رو تمیز میکنم. گردگیری هم معمولا هر دو روز انجام میدم. گاهی هم وقت کنم هر روز. هر چی بردارم بهد از استفاده تمیز میکنم میذارم سرجاش. هفته ای بخر حموم دستشویی رو با شوینده میشورم. ماهی یه بار یخچالمو مرتب میکنم. هر موقع از سال فرش یا پتو. یا روبالشی و … نیاز به شستن داشت میشورم. پنچره هام نمیذارم کثیف بشه. کشوهای لباسامون هر روز مرتب میکنم. اینجوری همیشه خونمون تمیز و مرتبه. البته شوهرم هم خیلی کمکم میکنه. 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
نه هر روز که شوینده نمیشه استفاده کرد. من هر روز جارو میکشم. به کابینتا دستمال میکشم. گاز رو تمیز می ...

من راضیم شوهرم کمک نکنه😂ولی درمورد یخچال من روشو شاید توی روز ۱۰بار دستمال بکشم اشتباه کردم سیلور خریدم😮‍💨

اره درسته اما میگم بااینکه‌مدام تمیزه خونمون و همیشه مرتب باز خونه تکونی عید که میشه باهاش مثله یه خ ...

اینجوری هم خودتو خسته میکنی. هم شوینده ها رو حروم. 

منم به زمانی این جوری وسواس داشتم ولی اصلا خوب نیست. ادم خودش داغون میشه.  من حتی نمیتونستم لباس کثیف ببینم تو لباسشویی داریم. نمیتونستم تحمل کنم لباسشویی پر بشه روشنش کنم. خودم با دست میشستم که همیشه داخل لباسشویی تمیز و بدون لباس باشه. خودمو اذیت میکردم. فکرم مدام فقط درگیر این مساعل بود. خای تو خواب هم ذهنم درگیر بود. الان مدتیه بیخیال شدم و اینجوری زندگیم هم خوش میگذره.  دخترمو انقدر اذیت کردم سر اینجور مساعل که الان نتیچه برعکس داده. تا زور بالاسرش نباشه اتاقشو تمیز نمیکنه. همیشه نامرتبه. 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....