2777
2789
شایدم راس میگهه😂😂😂

نه بابا اصلا سلیقه نداره میاد لباس برداره کل کمدو زیرو رو میکنه شلخته میکنه بعد میگه خودم درستش میکنم فقط میخام مرتب کردنشو ببینی بیشتر حرص میخوره آدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که جوره😘

،💝🌹

کانال روبیکام رودنبال کن تا زندگیت متحول بشه کتاب معجزه شکرگزای رودارم میذارمhttps://rubika.ir/roozmareha کتاب نیمه تاریک وجود روگذاشتم کتاب بعدی زنان زیرکه کتاب چهاراثرفلورانس و الانم کتاب شفای زندگی

من هر سال ۱۵ بهمن به بعد میکردم. اما چون امسال بچه کوچیک دارم از دیروز شروع کردم. هر روز یه جای کوچیک تمیز میکنم.  ولی در کل خونمون همیشه تمیزه. هیچ وقت نیاز نبوده آنچنانی بیافتم به جون خونه

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

حتی دلم نمیخواد بهش فکرکنم.البته خونه من همیشه تمیزه اما امسال باید خونه دیگمونم تمیزکنم اصلا نمیدونم‌کی میخوام به این کارا برسم.پسرمم امسال مدرسه میره از اونطرف میفته تو ماه رمضون اصلا دیوونه شدم 

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
نمیدونم همه ی لباسارو میریزم یه بار دیگه اتو میکنم یا تا میکنم رختخوابارو میریزم یه بار دیگه میچینم ...

اینوگفتی یادم باشه امسال تمام پتووتشکای بریزم توحیاط 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

مادر شوهرم از اول اسفند شروع میکرد تا سال تحویل ادامه داشت البته از گرده من بدبخت دم عید که همه خوشگل میکردن و به خودشون میرسیدن من از بس میسابیدم و می‌شستم شکل  کلاغ سیاه میشدم

واقعا واااااایییی

من از آشپزخونه و کابینت‌ها شروع کردم مثلا روزی که حوصله دارم ی کابینت میریزم ظرف هارو میشورم مرتب میکنم هیچ وقت همه رو باهم انجام نمیدم مثلا یک روز قابلمه ها یکی یکی تا لان سه تا کابینت جمع کردم 

مادر شوهرم از اول اسفند شروع میکرد تا سال تحویل ادامه داشت البته از گرده من بدبخت دم عید که همه خوشگ ...

منم دستامو چقدر بعد تمیز کاری باید آبرسان بزنم برگرده به تنظیمات کارخانه😂😂