ما خیلی وقته با همیم ولی قسمت نمیشه جدی بشه همه چی . امشب من بهش گفتم خسته شدم دیدم میگه صبر کن من مشکلات خونوادگی دارم خودمم دوست دارم . ولی تایم نمیده همش میگه ممکنه من بهت قول بدم نتونم انجام بدم ..میگه الان شرایطشو ندارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بگو نمیمیری نم ی کنمت که بیای یبار رسما به خونواده ام بگی بدبخت ترسو
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
اگه آدم حسابیه و دوست داره، ارزششو داره که منتظر بمونی
دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) وقتی به تو خیانت میکنند، انگار بازوهایت را قطع کردهاند؛ میتوانی آنها را ببخشی اما نمیتوانی در آغوششان بگیری. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.
والا انقدر که چص و فس میکنه منم بدم اومد چه برسه تو
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
خودتونم ته قلبتون اینوحس میکنید مطمعنم ، بنظرم این صحبت ها بهانس ، یا ترس از ازدواج و مسئولیت پذیری دارن یا به شما جدی فکر نمیکنن یا خانوادشون باهاتون مخالفه