2777
2789

ما خیلی وقته با همیم ولی قسمت نمیشه جدی بشه همه چی . امشب من بهش گفتم خسته شدم دیدم میگه صبر کن من مشکلات خونوادگی دارم خودمم دوست دارم . ولی تایم نمیده همش میگه ممکنه من بهت قول بدم نتونم انجام بدم ..میگه الان شرایطشو ندارم 

چیکار کنم ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو نمیمیری نم ی کنمت که بیای یبار رسما به خونواده ام بگی بدبخت ترسو 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

اگه آدم حسابیه و دوست داره، ارزششو داره که منتظر بمونی

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

۳۰ سالشه داره بهونه میاره بگو خجالت بکش بابا براش یه وقت مشخص کن مثلا بگو تا عید وقت داری خودتو عشقت ...

اخه من نگفتم اولش بیا منو بگیر خودش کفت و خودش منو با خونوادش اشنا کرد. یهو انگار ورق برگشت 

🤣 مامانم میدونه . نمیدونم چشه ازش بدم میاد

والا انقدر که چص و فس میکنه منم بدم اومد چه برسه تو 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

شاید خانوادش مخالفت کردن

اولش خونوادش میخاستن منو خیلیییی ام میخاستن و خودش میگفت وایسا مغازه بزنم 

بعدش مغازه زد و من با خونوادش به مشکل خوردم 

الانم میگه مشکلات خونوادگی دارم. ازش خیلی بدم میاد نمیدونم چیکار کنم :/