2777
2789

معتاد شدن

نگو سر کار یکی بهشون ی قرصی داده اینا مصرف کردن

و ۳ ساله قرص b2میخورن و معتادن

فقط من میدومم ن مامانم ن زنموهام هیشکی نمیدونه

خیلی داغونم بعد اینهمه آبرو مندانه زندگی کردن

اینو چیکار کنیم آخه😔💔

ی چیز بهم بگید آروم شم

پدربزرگ و مادربزرگم بفهمن سکته میکنن

بابام اینا رفتن تهران ۳ روزه کمپن سم زدایی فوق سریع تو کلینیک

چیزی راجع بهش میدونین؟

همونی که دلش پیش تو گیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتن ترک؟

قرص متادون هستش؟

فعلا به کسی چیزی نگو

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

متادون و ترامادول رو جدیدا مثل نقل و نبات مصرف میکنن

ترامادول زیاد چهره رو بهم نمیریزه ولی عوارضش خیلی زیاده

ولی متادون یکم چهره رو تغییر میده ترکش سخت نیس نگران نباش

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

نمیدونم ولی یکی دو میدونم نمیدونم کجا رفت بینارستان بود خدا یا کلینیک میگف خیلییی قرصای جور واجور می ...

ی کلینیک معتبر رفتن از این روشی ک اینا استفاده میکنن فقط دوتا تو ایران هست و دکترش تو آمریکا درس خونده الان برا سه روز نزدیک ۱۰۰ میل هزینه کردن

همونی که دلش پیش تو گیره
عزیزم میشه بگی کستای که ب۲ مصرف میکنن چه علائمی دارن؟

والا بابای من و عموهام یکی از ویژگی های مشترکشون یبوست شدید بود و ی لحظه عصبی میشدن ی لحظه سریع خوشحال و انرژی بیش از حد بالا

همونی که دلش پیش تو گیره
آره ۴ تایی رقتن ترک سم زدایی فوق سریعمتادون نیست قرص ب۲ اسمش

خب خداروشکر رفتن ترک 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘