2777
2789
عنوان

رژیم و ورزش مناسب من

54 بازدید | 3 پست

سلام وقتتون بخیر ، من ۱۵ سالمه با ۱۶۵ متر قد و ۵۹ کیلوگرم وزن ،جدیدا شکمم خیلیییی بزرگ شده و چربی داره مخصوصا رونام و بازوهام ، من در هفته دو جلسه روی هم ۴ ساعت میرم والیبال دوساله ولی تاثیری نداشته . چه رژیم و ورزشی پیشنهاد میکنید که من رو اوکی کنه؟ ترجیحم اینکه باشگاه نرم چون همینطور خیلی کلاس میرم و علاوه بر وقتش هزینش و ندارم اما اگه خیلی مجبور شدم چه رشته باشگاهی رو برم؟ میخوام بدنم خوش فرم کنه نه عضله سازی ، و میخوام قوی کنه برای والیبالم ولی یکی مثل بدنسازی نباشه چون شنیدم وقتی ولش کنی بدنت بدحالت میشه و منم بد یه مدت که هیکلم درست شد میخوام ولش کنم

بدنسازی رو ول کنی بدن بد حالت نمیشه چون به حالت اولیه برمیگرده اینطوری فکر می‌کنی هر ورزشی رو ول کنی بدنت به حالت اولش برمیگرده ولی برای انعطاف و قدرت تی آر ایکس نتیجه بخشه اما زیر نظر یه مربی خبره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB