2777
2789
عنوان

کیا دور از شهر خودشون زندگی میکنن

300 بازدید | 53 پست

سخته؟؟من بهش فکرمیکنم استرس میگیرم با یه بچه

چون شوهرم شاید موقعیت شغلی بهتری پیدا کنه شهر دیگه البتع مشخص نیست کجا

ازطرفی اگه بشه پیشرفتم بهتره وازسختی هام خلاص میشم

یه طرفی بچم دوسالش و تنها میشه اونجا بدون فامیل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما شهر دیگه ای هستی دور از خانواده

بله عزیزم

ده ساعت فاصله‌است

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اکثرا هر کسی رو دیدم ، یه شهر دیگه زندگی میکنه

منم خیلی وقته شهر دیگه زندگی میکنم ، سخته، اما اگر چند تا از فامیل های درجه یک تو اون شهر داشته باشی کمی بهتر میشه

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

به چه قیمتی؟ واقعا پیشرفتی که توی شهر غریب می کنی چشمگیر هست؟ اگر خیلی متفاوته برو شهر غریب من که بیست ساله که توی شهر غریبم.پیر و افسرده شدم.روابط اجتماعی یادم رفته.دخترم دلخوشیش فقط همکلاسیاشن

خیلی سخته؟؟

نه انچنان 

من خودمو توی خونه سرگرم میکنم 

جاهای دیدنی شهری ک داخلش مهاجرت میکنیم رو میگردم

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

آره خیلیولیی اگه باعث پیشرفتتون میشه مجبوری تحمل کنیدنیا اینجوریه دیگههمه چی به دلخواه آدم پیش نمیره

صددرصد باعث پیشرفتم

بییتر تریم ازااینه جایی بلدنیستم و کسی نشناسم