2777
2789
عنوان

بااین علایم بنظرتون باردارم آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من مشکلم انچنانی نبود فک کن هی میری دکتر هی امپول دردناک هی برو بیا از شکمم میزدم میرختم خلق دکترا اخرم نتیجه نمیگرفتم با ۸۰ هزار تومن زندگیمو اصلاح کردم و خدا بهم داد البته ۲۰ کیلو هم کم کردما 

اخه من مشکلم انچنانی نبود فک کن هی میری دکتر هی امپول دردناک هی برو بیا از شکمم میزدم میرختم خلق دکت ...

مشکلتون چی بود که با اصلاح سبک برطرف شد

خوشا راهی که پایانش تو باشی
مشکلتون چی بود که با اصلاح سبک برطرف شد

تنبلی تخمدان خیلی پریوادی سنگین و توی یه ماه دوبار پریود میشدم هر راهی رو بگی امتحان کردم پیش زنای خونگی زفتم دکترای مختلف و عالی رفتم دمنوش و گیاهی ۶ سال الکی عمرم هدر رفت اما لاغر ک شدم خدا خیرش بده هم خوب شده بودم هم باردار اما الان دوباره بعد زایمانم ۸۰ کیلیو شدم😫😫😫😫

تنبلی تخمدان خیلی پریوادی سنگین و توی یه ماه دوبار پریود میشدم هر راهی رو بگی امتحان کردم پیش زنای خ ...

پس چرا میگید دوا درمون نکردید ، شما هم خیلی تلاش کردید که ، خداروشکر  نتیجه داده تلاشتون

پس چرا میگید دوا درمون نکردید ، شما هم خیلی تلاش کردید که ، خداروشکر نتیجه داده تلاشتون

اخه مداوم نمیرفتم هی ول میکردم عذاب میکشیدم الانم خدا رو شکر بهم داده ها خدارو شکر میکنم اما بچم دوماهش ک بود قلبشو عمل کردیم الان ۸ ماهشه نزدیک ۴ماهه از عملش میگدره نمیدونم چرا بدنش دون دون میزنه از مکقعی ک بدنیا اومده یه روز خوش نداشتم هم من هم بچم گور بابای من بچم خیلی عذاب کشید 😭رفت بیمارستان نصف جون شد اومد الان ۸ ماهشه نه غلط زده نه میشینه رشدش عقب مونده از همسناش ن  دندون دراورده ب اینا ناراحت نیستما همین ک از اون بیمارستان راحت شد اومد خونه خداروشکر میکنم اما....همچنان درگیر مشکلاته بچم  خدا به هر کی بچه میده سالم و صالح بده  

اخه مداوم نمیرفتم هی ول میکردم عذاب میکشیدم الانم خدا رو شکر بهم داده ها خدارو شکر میکنم اما بچم دوم ...

آخی عزیزم 

ناراحت شدم طفلی نوزاد هشت ماهه 😥

انشالله خدا سلامتی بده و زیر سایه ی شما بزرگ بشه