2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوب شده،الان ورم هم داره،بهتر هم میشه.قوس از این بیشتر غیرطبیعیه،عکس از قبل عمل داری؟

یعنی اندازس قوسش ؟

حالا دوستداشتم بیشتر باشه .اره دارم ولی خیلی یجوریه اونموقع پهن بود کلا😂

منم دکتر گفت بسته میکنه ولی بخیه داشتم چجوریه؟

البته من گفتم پره های بینیمو جمع کنه شاید بخاطر اون بود بخیه .درکل ازش نپرسیدم برا من مهم این بود ک بینیم جمعو جور بشه و از اون حالت کوفته ای در بیاد زیاد توجه نکرد ب نوع جراحی.برا شماام پره های بینیتو جمع کرد؟

ماشاءالله ورمش اون طور نیست من هر چی میرم دکتر میگم میگه خوب میشه میگم میره عقب تر غضروفش درست میشه ...

انشاالله که زودتر ورمش میخوابه .مراقبت کن سرما اینا نخوری ورمش زیاد میشه . بینی شما گوشتی بود؟

البته من گفتم پره های بینیمو جمع کنه شاید بخاطر اون بود بخیه .درکل ازش نپرسیدم برا من مهم این بود ک ...

گویا جمع کرده البته بالا میبندم سوراخا بزرگ تر دیده میشه و اینکه هم کناره های بینیم بخیه داشت هم پایین .فک کنم دلیل ورما هم همینه😅 مثلا گفته بسته عمل میکنه ولی بخیه داره دیگه بسته نمیشه؟ پس خیالم راحت ان شاالله ورما بره بهتر شه

انشاالله که زودتر ورمش میخوابه .مراقبت کن سرما اینا نخوری ورمش زیاد میشه . بینی شما گوشتی بود؟

ممنونم عزیزم .شما چسب نمیزنی دیگه؟ نمیدونم چی بود راستش . هم استخوان داشت هم پاییناش گوشت بلد نیستم 

‌مال شما چی بود

گویا جمع کرده البته بالا میبندم سوراخا بزرگ تر دیده میشه و اینکه هم کناره های بینیم بخیه داشت هم پای ...

منم اینجوری بود کلا پر از نخ بخیه بود زیر بینیم البته روی بینیمم نخای بیرون زده بود .فک کنم روش باز بود بینی شماام چون میگین کناره های بینی هم بخیه بود .حالا مهمه مگه روش باز یا بسته؟

بسته بهتره؟

منم اینجوری بود کلا پر از نخ بخیه بود زیر بینیم البته روی بینیمم نخای بیرون زده بود .فک کنم روش باز ...

بله البته شاید فذقی نکنه ولی میگم نکنه اگه باز بود جمع و جور تر میشد ولی بازم شکر همونکه بخیه داشته یعنی جمع و جورش کرده ان شاالله 🤲🏻 ♥️ 

ممنونم عزیزم .شما چسب نمیزنی دیگه؟ نمیدونم چی بود راستش . هم استخوان داشت هم پاییناش گوشت بلد نیستم ...

برا من کلا پایین بینیم خیلی گوشتی بود قشنگ یک کیلو میشد😂😂😂.

ن من هنوز چسب میزنم هر یک روز در میون عوضش میکنم.خیلی کلافه کنندس.

میتونم ببینم بینیتونو اگه ایرادی نداره؟