2777
2789
عنوان

با دوقلو کوچیک آدم فلج میشه به هیچی نمیرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 30 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر کی میگه احتمالا خودش بچه داری نمیکنن

اره . کلی بچه دارن .‌اما معلوم نیست چطور بزرگشون کردن .

به من میگن  پس میخوای توی خونه  چیکار کنی ؟ چه کاری داری که میگی بچه دوم نمیارم و سخته و...  :(

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

فقط همسرم،اونم زمان هایی که خونه باشه و حال داشته باشهمادر خودم به رحمت خدا رفته،مادر همسرم دوره

خدا بیامرزه مادرتو 

هر چی میتونی کاراتو سبک کن...مثلا خیلی چیزا رو تا جایی که میتونی آماده بگیر...رو تمیزی خونه حساس نباش ..سعی کن بچه هاتو بابایی کنی ...حسابی بخودت برس

شوهر من هی میگه برو ای وی اف برای دوقلوهرچی میگم هم حاملگی پرخطر هم بعدش سخته نمیفهمه 😑😑

بنظرم اگر مشکلی ندارید هیچکدوم ، اصلا سمت ای وی اف نرید .. من ای وی اف کردم دوتا جنین بعد اون همه امپول و .. برام تشکیل شد .. الانم ۱ هفته از انتقالم میگذره معلوم نیست بگیره نگیره.. خیلی دوقلو دوست داشتم گرچه همسرمم کم تحرکی داشت بخاطر همین سمت ای وی اف رفتیم نمیدونستم انقدر دردسر داره .. بارداری طبیعی خیلی بهتره 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

خدا بیامرزه مادرتو هر چی میتونی کاراتو سبک کن...مثلا خیلی چیزا رو تا جایی که میتونی آماده بگیر...رو ...

ممنونم گلم،خدا رحمت کنه اموات تون،فقط خوشحالیم از این بابت یکسالش و گذروندم

خیلی اذیت شدم خیلی،بمعنای واقعی مردم و زنده شدم

بی خوابی،خستگی،استرس