2777
2789
عنوان

پولیپ رحم خطرناکه؟

989 بازدید | 16 پست

رفتم دیشب سونوی روز دوم پریودی نوشته قدری  CLOT در سگمان تحتانی دیده میشود.دوستم میگه یعنی پولیپ داری.خیلی میترسم خطرناکه؟ گفت حتما باید بچه دار بشین.منم به خاطر اینکه بچه دار نمیشدم دکتر این سونو رو نوشته.

پولیپ اصلا خطرناک نیست عزیزم. ولی فکرمیکنم برای باردار شدن باید درش بیاری که دراوردنش هم با هیستروسکوپیه که یه عمل راحت سرپائیه، بدون برش و بخیه

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پولیپ داشتم

بچه دار نمیشدم

تو عکس رنگی مشخص شد

ی عمل با بی هوشی کامل انجام دادن برام

اصلا سخت و دردناک نبود

هیچی نفهمیدم

بعد عمل هم حالم خوب بود و هیچ مشکلی نداشتم و خودم تنهایی تو خونه حموم رفتم

کسی چه میداند، شاید این دنیا، جهنم جهان دیگریست.
پولیپ اصلا خطرناک نیست عزیزم. ولی فکرمیکنم برای باردار شدن باید درش بیاری که دراوردنش هم با هیستروسک ...

با عمل دی اند سی یا همون کورتاژ تشخیصی، در آوردن. هیستروسکوپی واسه این نیست

کسی چه میداند، شاید این دنیا، جهنم جهان دیگریست.
پولیپ اصلا خطرناک نیست عزیزم. ولی فکرمیکنم برای باردار شدن باید درش بیاری که دراوردنش هم با هیستروسک ...

خیلی میترسم.هفته اینده میرم پیش دکتر.خداکنه نیاز به عمل نباشه.شنیدم اگر کوچیک باشه بدون عمل رفع میشه

خیلی میترسم.هفته اینده میرم پیش دکتر.خداکنه نیاز به عمل نباشه.شنیدم اگر کوچیک باشه بدون عمل رفع میشه

برای منم یبار دکتر گفت یه پولیپ سه میلیمتری داری، بعد از پاکیت بیا سونو کنم اگر بود، هیسترو کن برش دار. روز هشتمم رفتم سونو که هیچ خبری ازش نبود. انشالله مال تو هم میره 

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...