2777
2789

من هفته های اول بارداری ام ولی لگنم وبیشتر مقعدم مدام درد میکنه  واژنمم درد میکنه مثل اینکه به مقعد و واژنم فشار بیاد؛گاهی وقتا ام که کار میکنم یه قسمت از زیر شکمم  درد میگیره😔 شنیدم خوب نیست فعالیت دردو زیاد کنه😭 خانومای باردار اگ کسی مثل من بوده لطفا راهنمایی کنید میترسم نکنه خارج از رحم باشه؟!!!😭

یه صلوات برای سلامتی همه مامانا مخصوصا مامانای باردار

البته یه کم عفونت دارم دارو میخورم امامیترسم نکنه مشکلی پیش بیاد دکتر ترسوندم گفت هفته دیگه برو سونو ببینم حاملگی داخل رحمه پیشرفت بتام هم خوب بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دردات قابل تحمله و مدام نیست طبیعیه در ضمن اصلا زیاد کار نکن طوری کار کن که حتی یه ذره هم احساس خستگی نکنی وگرنه خدایی نکرده به خون ریزی میفتیاااا خیلی مراقب باش گلم😍

منم تا هشت نه هفته درد مقعد داشتم.منم خیلی نگران بودم خارج رحمی باشه.از علائمش هست ولی صددرصد نیست.د ...

نه سن بارداریم پایینه هنوزبتا  به ۲۰۰۰ نرسیده

شماام دردوازن وفشار لگن داشتی؟پس چیزی نیست؟

البته یه کم عفونت دارم دارو میخورم امامیترسم نکنه مشکلی پیش بیاد دکتر ترسوندم گفت هفته دیگه برو سونو ...

منم مثل شمام

درد شدیددددددد میگیرم

تیر میکشه چجور

میترسم برم سونو😢

خدایا سپردم به خودت❤️به امید تو🌹
اگه دردات قابل تحمله و مدام نیست طبیعیه در ضمن اصلا زیاد کار نکن طوری کار کن که حتی یه ذره هم احساس ...

ممنون عزیزم اره قابل تحمله دردا کمه اما زمانش زیاده مخصوصا واژنم انگار بهش فشار میاد!

منم مثل شمام درد شدیددددددد میگیرم تیر میکشه چجور میترسم برم سونو😢

حتمابرو سونو من سن بارداریم پایینه دکتر گفت هفته دیگه برو اما نگران دردا وفشاراام

نه سن بارداریم پایینه هنوزبتا  به ۲۰۰۰ نرسیده شماام دردوازن وفشار لگن داشتی؟پس چیزی نیست؟

درد واژن نداشتم ولی مقعدم تیر میکشید و بعضی روزا دردش زیاد بود.اگه بتا خوب بالا رفته که حتما داخل رحمیه.منم خیلی گریه میکردم و استرس داشتم تا رفتم سونو ولی خداروشکر مشکلی نبود.بهش فکر نکن انشالله مشکلی نیس

خدایا شکرت  
ممنون عزیزم اره قابل تحمله دردا کمه اما زمانش زیاده مخصوصا واژنم انگار بهش فشار میاد!

طبیعیه گلم منم تا هفته 9 اینا اینطوری بودم بعدش کاملا خوب شدم. انشالا به سلامتی تمون کنی این دورانو نینیت سلامت بیاد بغلت😍

درد واژن نداشتم ولی مقعدم تیر میکشید و بعضی روزا دردش زیاد بود.اگه بتا خوب بالا رفته که حتما داخل رح ...

خداکنه تاهفته دیگه خیلیه خداکنه سالم باشه و مشکلی نباشه 

طبیعیه گلم منم تا هفته 9 اینا اینطوری بودم بعدش کاملا خوب شدم. انشالا به سلامتی تمون کنی این دورانو ...

ممنون عزیرم انشاا... نی نی شماام صحیح وسالم بدنیابیاد😗😗😗😍😍😍