2777
2789
عنوان

تازه عروسا.با تجربه ها به نظرتون چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه مشاوره ی تلفنی داشتم بهم گفتن باید جدا بشید شما تفاوت فرهنگی دارید!!!برام عجیبه این تغییر یهویی

شاید داره با مورد اتهام قرار دادن شما

راه فراری برای خودش باز میکنه. خیلی مشکوک 

بگو بیا جدا شیم حق با توست 

مهرتم بزار اجرا تا قرون آخر ازش بگیر 

زن گرفتن کشک نیس که😐

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚

باهاش صحبت کن ببین چی شده که همچین حسی داره...شاید سوءتفاهمی پیش اومده...حتی اگه لازم شد به مشاور مراجعه کنید ...ولی اگه دیدی حرفای غیرمنطقی و نامعقول میزنه و متوجه حرفات نمیشه، باید تو انتخابت تجدیدنظر کنی...

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋
فعلا مراسم عروسی رو عقب بنداز تا مطمئن بشی. من با ترک خونه و رفتن به خونه پدر ولسه قهر به شدت مخالفم ...

فعلا جشن نگرفتم به بهونه ی خرید حهیزیه و جابجایی.نامزدم تو ادب و متانت زبان زدِ همه س.نمیدونم دلیل کارشو.یه مدت منو تهدید میکرد خودکشی میکنم و مینوسیم تقصیر تو بود.یه روز دم از عشق و عاشقی میزنه.یه روزم این حرفا رو میگه.

اصلا سابقه نداشت یه روز بهم زنگ نزنه

عزیزم یکباره اینطورشده؟خانواد ه اش که بایدبرات شب یلدایی میاوردن،دعوای تووهمسرت به اوناربطی نداشت،نمیخوام دلتوخالی کنم،ولی اینجورکه بوش میادمتاسفانه منتظره هرچیزی باش،😓احتمال داره برات پاپوش دوخته باشن

زندگی چیست؟خون دل خوردن😞زیرآور آرزوماندن😢

خداروشکر که نامزدی هنوز،،،،، یا دنبال بهونه س،یا از کسی چیزی شنیده،،،،درهر صورت آدم درست و حسابی اگه بود باهات رک حرف میزد و شک خودش رو برطرف میکرد،نه اینکه بهانه‌ تراشی کنه

موردی نیس.چون موردی نیس ناراحتم میام دفاع کنم بحث بالا میگیره.به ظاهر پسر آرومیه خودم تعجب میکنم از ...

عزیزم از بالا گرفتن بحث نترس ..مگه بچه بازیه که ناراحتت کنه وبعد دیگه حرفی زده نشه چون بحث بالا میگیره ..اونم باید برای شما بترسه و بحثش رو پیش نکشه ..این حرفش هم خیلی بده تنهایی رفته مشاور وبهش گفتن باید جدا شه با یک تلفن ؟بگو بیا باهم بریم مشاوره منم حرف دارم بزنم اونجا تصمیم بگیریم ..

مشاور امور ملکی در کیش..🌴