2777
2789

اگه یکی فقط بهتون سلام کنه بعد موقع رفتن از عمد خدافظی نکنه [در صورتی که از همه خدافظی کرده جز شما] بعد اون شخص مثلا [ پسرفامیل] باشه دفعه بعد شما واکنشتون چیه؟؟؟

بهش سلام میدین یانه؟؟!!!

خیلی بهم برخورد مثلا خیر سرش دکترم هست 

خیلی بیشخصیته میاد اینجا مثل بز میشینه اصلا لام تا کام صحبت نمیکنه سوم مون بوک انگار از دماغ فیل افتاده( خیلی چسی میاد)😑

اهمیت نده

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب درک

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

هیچی 

وانمود میکنم اصلا وجود نداره طرف

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

سوم مون بوک اسم کره ایه؟

صم البکم یعنی سخت و خاموش

بعدم جدی نگیر

یه سلام دادن چیزی از ادم کم نمیکنه

یه سلام بده و نادیده‌ش بگیر چون اون بیشعوره قرار نیست تو هم باشی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
سوم مون بوک اسم کره ایه؟صم البکم یعنی سخت و خاموشبعدم جدی نگیریه سلام دادن چیزی از ادم کم نمیکنهیه س ...

اخه نمیشه که من که بچه نیستم اینجور رفتار کنه از خودم شخصیت دارم 

برات مهم نباشه خیلی عادی که نه بی محلی کن نه خیلی محل بذار که فکر کنه خیلی مهمه ، عادی و بی تفاوت باش

همینه که میگن تحصیلات شعور نمیاره

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

اخه نمیشه که من که بچه نیستم اینجور رفتار کنه از خودم شخصیت دارم

بچه نبودن یعنی یکی چون باهات خداحافظی نکرد دفعه بعد سلام ندی بهش؟

این که از پس ۵ ساله ها هم بر میاد

بالغ بودن یعنی تو با شخصیت باشی با وجود اینکه میدونی خیلیا نمیتونن بالغانه رفتار کنن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بچه نبودن یعنی یکی چون باهات خداحافظی نکرد دفعه بعد سلام ندی بهش؟این که از پس ۵ ساله ها هم بر میادبا ...

منظورم این نبود آخه فک کرده حالا چون دکتره هر رفتاری  دلش میخواد انجام بده منم نگفتم سلام ندم منظورم کلی بود که دفعه بعد دیدمش چیکار کنم درکل فک نکنه الان منم میتونم آدم حسابش نکنم