2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی اون دختره که باباش کله گنده چی میشه همین که از مراد بچه داره

ملیس میره پیش نسلیهان و نسلیهان همه چیز رو براش تعریف میکنه 

ملیس هم میگه همچین پدری رو برای بچه ام نمیخوام 

برمیگرده پیش باباش و تصمیم میگیره خودش تنهایی با کمک پدرش بچه رو به دنیا بیاره و بزرگ کنه 

باباش هم آدماش رو میفرسته سر وقت مراد تا حد مرگ کتکش میزنن میگه دنبال دخترم بیایی میکشمت

آخ یادم افتاد دلم خنک شد

ملیس میره پیش نسلیهان و نسلیهان همه چیز رو براش تعریف میکنه ملیس هم میگه همچین پدری رو برای بچه ام ن ...

فیلمش همش عصبیم میکنه نسهیلان خیلی خوبه 

راستی اخرش پولا رو پس گرفت؟

فیلمش همش عصبیم میکنه نسهیلان خیلی خوبه راستی اخرش پولا رو پس گرفت؟

آره هم پولای خودشون رو پس گرفت هم پولای گیرای ( اسم روانشناسه فکر کنم گیرای بود) رسید به نسلیهان 

هم از پولای پویراز بهش ارث رسید

هی فیلمش هی عصبیم میکنهراستی نسهیلان پولا رو پس گرفت؟این بچه جدید مراد و زنش چی شدن؟

ولی اخرش نسلیهان به حقش میرسه دوباره پولدار میشه. والا زن جدیدش رو یادم نمیاد چونکه من پارسال نصفه نیمه دیدمش از وسطاش دیدمش ولی فکر کنم با بچش بره از اونجا چون پارسال توی قسمت های اخر  نبودش  

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
از اون دیگه چرا بهش ارث رسیده مگه ازدواج کردن؟

آره 

قرار گذاشتن الکی ازدواج کنن که دادگاه حضانت بچه ها رو بده به نسلیهان بعد طلاق بگیرن

همون موقع هم پویراز تصادف میکنه و میمیره