2777
2789

سلام بچه ها

چند ماهه استراحت مطلقم بخاطر بارداری چند وقته دکترم اجازه داده کارای سبک رو انجام بدم و غذا درست کنم بخاطر همین ظرف زیاد کثیف میشه الان شوهرم زنگ زده به مامانش که این خیلی ظرف کثیف میکنه پدر منو دراورده خلاصه ی ربعی اون پشت تلفن داد میزد و این غر میزد مثلا درد دل میکردن اونش برام مهم نیست جونشون دربیاد از حرص مشکلم اینه که مادرشوهرم حالا تا چند وقت میخواد زنگ بزنه به من غر بزنه حوصله ندارم آدمیم هست که منطق سرش نمیشه که توجیهش کنم فقط زر زدن بلده 

میشه برای سلامتی شوهرم ی صلوات بفرستید💔 تومور مغزی داره دو تا بچه کوچیک دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو تو حامله میشدی ظرفا رو من بشورم

عتیقه دراما کویین

انقد کار دستشون ندادن خانواده هاشون یه ذره تکون به خودشون میدن از شیش جا ترک میخورن

چرت نگو ظرفتو بشور بابا

اونو نمیتونی انجام بدی، حامله شو 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بگو تو حامله میشدی ظرفا رو من بشورمعتیقه دراما کویینانقد کار دستشون ندادن خانواده هاشون یه ذره تکون ...

🤣🤣🤣

میشه برای سلامتی شوهرم ی صلوات بفرستید💔 تومور مغزی داره دو تا بچه کوچیک دارم