2777
2789
عنوان

کتاب خونا بیان محفل بذاریم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 42 پست
بعضیاشون رو ذخیره دارم بعضی ها هم نه تو کانال خوندم خواستی برات بگمببین اینا واقعا ارزش خوندن دارن ه ...

چقددد سلیقه هامووون عین‌همه😭😍

پلاک پنهان چه شکلیه؟

بین رمانای شهدایی جز ناحله کدومو پیشنهاد میدی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقددد سلیقه هامووون عین‌همه😭😍پلاک پنهان چه شکلیه؟بین رمانای شهدایی جز ناحله کدومو پیشنهاد میدی؟

آره خیلیی

پلاک پنهان یه دختر خاله پسر خاله هستن که پسره به ظاهر باشگاه داره اما اطلاعاتیه و اون فقط واسه پوششه دختره هم یه بار به جرم اینکه خلاف کرده میگیرنش اونجا میفهمه که پسرخاله اطلاعاتیه و اینا دیگه ماجراشون ادامه داره تا به ازدواج ختم میشه.....

ببین الان دوتا از این رمانا که واست گفتم شهداییه جفتشون رو خوندم ناحله رو دوبار و اون یکی هم چهار جلده سه جلدشو خوندم هنوز جفتش قشنگه اما ناحله بیشتر به نظرم اول ناحله رو بخون دل ازش نمیکنی باور کن من پاش گریه هم کردم 

آره خیلییپلاک پنهان یه دختر خاله پسر خاله هستن که پسره به ظاهر باشگاه داره اما اطلاعاتیه و اون فقط و ...

وای یه جوری تعریف میکنی من از درس و زندگی میوفتم‌با کتابا😭😭😭

ناحله رو حتما میخونممممم

دهمم تجربییی😭😭😂خب من تابستونم قراره درس بخونم🫠💔

سنمون بهم نزدیکه😂

ببین بزار واسه عید من تابستون دیگه نابود بودم انقدر سر میکردم تو گوشی 

ببین رمان خیلی هست بخوام واست بگم تا صبح طول میکشه😂

سنمون بهم نزدیکه😂ببین بزار واسه عید من تابستون دیگه نابود بودم انقدر سر میکردم تو گوشی ببین رمان خی ...

عه شما چندی؟🫠

عید میخوام جبران‌کنم درسامو خیر سرم😭😂

بگو بگوووو😭😭 کتاب باشه بهتره کتاب بگو

مخصوصا اگه زندگی نامه باشه

عه شما چندی؟🫠عید میخوام جبران‌کنم درسامو خیر سرم😭😂بگو بگوووو😭😭 کتاب باشه بهتره کتاب بگومخصوصا ا ...

من یازدهم شما اگر نیمه اولی باشی دوسال از من کوچیکتری 

من پارسال عید فقط علاف گشتم🤣🤣

اممم...ببین من فقط رمان خوندم زندگینامه هم فکر کنم یکی دوتایی بود 

من یازدهم شما اگر نیمه اولی باشی دوسال از من کوچیکتری من پارسال عید فقط علاف گشتم🤣🤣اممم...ببین من ...

آره نیمه اولم

چه بددد، خانوم شما سال بعد کنکوری ای یکم جدی تر بگیر..تجربی؟

مثلا کیا؟