2777
2789
عنوان

دخترا چقد اطمینان داشتید از انتخاب و خواستگارتون

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 29 پست
چه خوب من 29 سالمه ازدواج شده برام کوه کندن انگار، خیلی سخته تصمیم گیری

اره کاملا حق داری 

احساسی تصمیم نگیر و حتما حتما از بزرگترات کمک بگیر حتما به نفع توعه 

خیلی مشورت کن 

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوس پسرم بود و عاشقش بودم

۱۰۰٪ هم میخواستمش😂

والا من کلا رو این که طرف برام رفاه فراهم کنه و بهم وایب مردونه بده و عاشقش باشم حساس بودم

مثلا رک بگم،آدمی نبودم که بگم با دوس پسر فقیر ازدواج میکنم و با هم میسازیم و.‌..

کلا بساز نبودم واقعیتش

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

تا روز ازمایش مردد بودم

ما محازی اشنا شدیم....بعد دو ماه از اشنایی من با همه عالم و ادم قطع ارتباط کردم من جمله همسرم(بخاطر شرایط روحی)بعد اون مدت وقتی گوشی رو روشن کردم کمتر از یک ساعت همسرم زنگ زد و گفت توی هشت ماهمدام باهام تماس میگرفته ....گفت بهش فکر کنم و قصدش جدیه....دیگه باهاش رفتم سر قرار و بعد اون قرار مامانش زنگ زد خونمون و خواست که یک ماه بعد که عید نوروز میشد بیان خواستگاری....بعد خواستگاری حدود یک ماه بعد رفتیم برای ازمایش تا اون لحظه مردد بودم اما اون روز بینهایت از انتخابم راضی شدم

⁦♥️⁩

اینم بگما هیشکی همه چی تموم نیس که اگه یه چیزی داره یه کمبودهایی هم حتما داره 

با کمک هم اون کمبودها رو رفع کنید باید 

چه از لحاظ مالی و چه از لحاظ عاطفی و اخلاقی

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜
اره کاملا حق داری احساسی تصمیم نگیر و حتما حتما از بزرگترات کمک بگیر حتما به نفع توعه خیلی مشورت کن

عقل م میگه آره ولی دلم زیاد باهاش نیس 

بزرگترا که راضی ن 

ولی من خیلی آشوبه دلم