2777
2789

احساس تنهایی میکنم  به نوزادم نگاه میکنم گریم میگیره

29 اردیبهشت بی بی چکم مثبت شد 😍 11 تیر صدای قلبشو شنیدم❤ 8مرداد جنسیت نی نی مشخص شد💗 و دختر نازم 1403/10/19 ساعت 13:40 روز چهارشنبه به دنیا اومد😍💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هورموناتوک جابجا شده و احتمالا درگیر افسردگی پس از زایمانید. سعی کن بگذری ازین حال و چیزایی که حالتو خوب میکنه انجام بده‌ حتما کقتی نوزادت خوابه بخواب و چیزای مقوی بخور. گرمیجات بخور. سعی کن عشق رو تو وجودت زیاد کنی اکسی توسین هورمون عشقه هم شیرتو زیاد میکنه هم حالتو بهتر میکنه. حتما در مرود افسردگی پس از زایمان با مادر و همسرتون صحبت کن و ازشون کمک بخواه

افسردگی داری 

وای من چقد سخت برام گذشت همش گریه میکردم فکر میکردم هیچ جوره از پس نوزادم برنمیام کارای ساده حتی اشپزی رو هم فراموش کرده بودم گیجو منگ تو ی اتاق فقط مینشستم پیش بچم 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
طبیعیه عزیزم به مرور بهتر میشی سعی کن تنها نمونی

من بدبخت همش تنهام شوهرم سرکاره  مادرم محبتی بهم نمیکنه دو روز اومدم پیشم بعد ی بهانه ای جور کرد رف

29 اردیبهشت بی بی چکم مثبت شد 😍 11 تیر صدای قلبشو شنیدم❤ 8مرداد جنسیت نی نی مشخص شد💗 و دختر نازم 1403/10/19 ساعت 13:40 روز چهارشنبه به دنیا اومد😍💖

تو تنها کسی نیستی که این احساسات و تجربه میکنه عزیزم 

و بدون که میگذره و تو هر روز شاهد بزرگ شدن و موفق شدن نینیت خواهی بود ❤

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
من بدبخت همش تنهام شوهرم سرکاره مادرم محبتی بهم نمیکنه دو روز اومدم پیشم بعد ی بهانه ای جور کرد رف

پارسال اسفند دوقلو زایمان کردم یه پسر ۶ ساله هم دارم مادرم ۱۰ روز پیشم بود و رفت شوهرم اخر سال کارش خیلی زیاده صبح زود میرفت اخر شب میومد من فقط نگاه به نوزادام میکردم و گریه میکردم خیلی روزهای سختی بود 

کم کم سعی کن حال و هواتو عوض کنی بعد از ۴۰ روز خیلی بهتر میشی برا خودت اهنگ بزار فیلم ببین سعی کن خودتو سرگرم کنی

میگذره

من بدبخت همش تنهام شوهرم سرکاره مادرم محبتی بهم نمیکنه دو روز اومدم پیشم بعد ی بهانه ای جور کرد رف

عزیزم منم ۹ ماه بارداری تک و تنهام توی شهر غریب!! شوهرمم همش سرکاره بعد زایمانمم همینطورم !!! مطمئن باش خدا توانایی و قدرتشو بهمون میده که بتونیم این روزها رو بگذرونیم .انرژی مثبت بده به خودت و بگو که یه مادر قوی هستی

خدایا شکرت مادر شدم🙏انشالله قسمت همه منتظران💜

عزیزم چرا نی نی بیقراری میکنه یا یه حس درونیه

منم نوزاد۲۴روزه دارم یه وقتا بی دلیل میخوام بشینم گریه کنم با چیزای کوچیک بهم میریزم 

برای رفع مشکلم هرروز شکرگزاری میکنم سعی میکنم چیزای مغزی بخورم یه وقتای نی نی خواب باشه اهنگ میزارم ماسک میزارم براخودم درحد پنج دقیقه میرقصم 

اینا باعث شد اون حس درونیم تاحد زیادی کم بشه

من دوتا بچه کوچیک دیگم دارم ولی سعی میکنم حتما یه تایمی برای خودم پیدا کنم 

گریه که میکنم احساس سبکی میکنم  دلم میخاد یکی باشه بهم رسیدگی کنه کنارم باشه باهام حرف بزنه آشپزی کنه  ..  بخدا از کمر درد  و سردرد  دارم میمیرم😭😭