2777
2789
عنوان

توروخدا آدمای مذهبی بیان فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 57 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا چهل روز هر روز بعد نماز یه ساعت خاص یوره یس بخون به نیت ازدواج همه دم بخت ها نه تنها خودت روز چهلم رو گرو نگه دار تا وقتی انشاءالله یه ازدواج خوب داشتی بخون

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

فکر می‌کنی با اونایی دوست میشی چرت و پرت نیستند؟الان همه چرت و پرت شدن ولی ادم خوبم هست

داره ۲۶ سالم میشه ، خیر سرم پسرم، زشته بگن تا خالا با یکی هم نبودم ، بقیه نمیگن اعتقاد داره که ، میگن اوسگله. منم خقیقتا دیگه هیچ علاقه ای به ازدواح ندارم دیگه ، چون هرحا میریم نمیشه ، همین دیروز هم به یکی زنگ زد مامانم برای خواستکاری ، امشب زنک زده به مامانم میگه ، مادربزرگش مرده . اصلا الان هیچ دختر از خواستکاری خوشش نمیاد و میگن پسر باید خودش عرضه داشته باشه و دختر مورد علاقشو پیدا کنه . ولی حداقل من بدبخت ، به قصد ازدواج و یه رابطه پایدار میرم جلو که شرعی هم هست ، اما نمیشه ... منم میخوام بیخیال بشم ، برم سرکار ، برم باشگاه ، با دوستام برم بیرون . بدبختی اینه هنوز برام دوست شدن با دخترا سنگینه 😐 بیخیال بابا ، زندگی اینقدر جدی نیست

آقا هستم 🙏🏻

هر که در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش می دهند💔💔💔💔

خود خدا تو قرآن گفته که بیم این نبود که مومنین کافر بشن

سقف خانه کافرین رو از نقره میکرد

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷

عزیزم اگر مذهبی هستی باید اینو بدونی که دنیا جای عادلانه ای نیست، خداوند بارها گفته که دنیا مال آدمای گناهکار و آخرت مال ادمای درستکاره و اونجاست که عدالت هست، پس توی این دنیا دنبال عدالت و گرفتن حق نباش، منم سالها گذشت تا با این حقیقت کنار اومدم که چرا دخترعمه ی من که همه کار کرده انقدر خوشبخته و من انقدر گرفتارم...

حالا هم سنی نداری که نا امید بشی، بیشتر خودتو نشون بده، لباس های پوشیده ولی اراسته و رنگ های روشن بپوش، نیاز نیست بگو بخند کنی، ولی خوشرو باش و با تبسم و لبخند با همه حرف بزن، مهمونی و مراسم و ... زیاد برو