2777
2789
عنوان

خوشبحال کسایی که وسواس تمیزی دارن

858 بازدید | 68 پست

من همیشه خونمون شلخته و کثیفه

چند هفته است میخوام‌اتاق خواب رو تمیز کنم ولی نمیتونم هر روز هم بدتر میشه اوضاعش😭😭

همه جا بهم ریخته و کثیف شده😭

شاید بگین پاشو جمع کن ولی خدا شاهده نمیتونم اصلا

هر کاری میکنم نمیشه😭

یه مدته حوصله آشپزی رو هم ندارم. حوصله هیچ چی رو ندارم😭

اهنگ میذارم پاشم ولی دو دقیقه بعد آهنگ رو میبندم بازم میرم دراز میکشم.

خسته شدم از خودم. دیگه از خونه هم متنفرم و بدم میاد از گوشه گوشه خونه😭😭

خوش بحال اونایی که خونشون تمیزه و حوصله تمیزکاری دارن😭🙁🙁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد تمیزی خوب نیست آدم مریض میشه زود از پا میفته 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

منم گاهی افسرده میشم خونه نامرتب میشه بیشتر حالم بده میشه 

امروز حالم خوب بود پاشدم تمییز کردم 

وقتی تمیزه واقعا آدم روحیه اش عوض میشه 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

چجوری میتونی اینجوری زندگی کنی اخه من جای کثیف باشه حالم بهم میخوره

نمیتونم ولی هر کاری هم میکنم نمیتونم تمیز کنم😭

از بس وسایلی هستن که نمیدونم باهاشون چیکار کنم حس تمیز کردن رو ازم گرفتن.

نمیتونم ولی هر کاری هم میکنم نمیتونم تمیز کنم😭از بس وسایلی هستن که نمیدونم باهاشون چیکار کنم حس تمی ...

خب وسایل بریز دور 

یا نظافتچی بگیر 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

سلام عشقولی قرار نیست همه رو یهو تمیز کنی 

کافیه شروع کنی میبینی چه حس خوبی بهت دست میده 

اصلا فکر نکن کلی کار داری خب بگو همه چی مرتبه من فقط باید اتاق خواب رو مرتب کنم اونکه تموم شد بگو فقط مونده سرویس بهداشتی اونکه تموم شد بگو حالا فقط گرد گیری دارم و همینجور دونه دونه کاراتو انجام بده وقتی که همه جا رو مرتب کردی دیگه نزار بهم بریزه