2777
2789
دقیقا خانواده شوهر من مشکل مثانه دارن افراد بالغ روز که خیللللی شب تا صبح ۴بار میرن دستشویی . من فکر ...

😂😂😂😂من خودمم زیاد میرم اصلا عصبی میشدم دخترم نمیرفت.الان ولی دیگه عقلش میرسه نباید نگه داره جیششو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بجاش شیر خشک بده پرا آب و نبات..

عزیزم دخترم کلا شیرخشکیه ولی بازم جیشش کم بود تا اینکه شروع کردم بعد فرنی وسرلاک  یه شیشه پربهش نبات داغ میدم سریع جیش میکنه اما نبات داع تاحالا توشیرش امتحان نکردم

والا یه بار صب میرفت یهو یه بار ضب خابیدنی با این که آبم خوب میخورد من متاسفانه تو مجردی و ازدواج یه عفونت پنهان داشتم کهاز استخر گرفتم هرچی آز میم نشون نمیده و برای همین هرچی دکتر رفتم حل نشد دخترمم اینو گرفته ازم یهو بی دلیل یه شب تب داره بعد خوبه هرچی میبرم دکتر خوب نمیشه سنشم کمه نمیشه دارو گیاهی بدم من تن تن میبرم حموم و شرتاشو تن تن عوض میکنم و این کار دگ یعنی حمومش بشه یه روز لا پاش بو میگیره نمیدونم بخدا چشه وزن و قدشم خیلی خوب نیس در حالی که غذاش به نسبت خوبه دیگه عاجز شدم به خدا